Serviceutmerkelse til Heidelberg

Heidelbergs webbaserte tjeneste eCall er tildelt Service Management Award 2008, utdelt av den tyske kundeserviceorganisasjonen KVD. Prisen utdeles hvert år, og tildeles servicerelaterte ideer og produkter som forbedrer kvaliteten for en bestemt tjeneste eller representerer en ny tilnærming til serviceutfordringer.
Tjenesten eCall ble innført under Graph Expo 2007, og er en del av Heidelbergs løsninger for service over distanse. Ved et problem oppretter maskinen umiddelbart en rapport, som etter godkjenning av brukeren sendes til Heidelberg. Tidligere tok det 30 minutter fra tidspunktet en feilmelding ble mottatt til oppdraget er ble startet. Med eCall er denne tiden redusert til under ett minutt. Så godt som alle presser som er levert av Heidelberg, har tilgang til Remote Service og bruker derfor eCall.

N436013bild
Michael Pfeffer fra Heidelberg mottar prisen fra Dr. Christian Kühl, Dtms GmbH, som er sponsor av prisen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: