Océ introduserer Prémia Class

Miljøvennlige produkter er i skuddet, og Océ vil gjerne ha sin del av dette markedet. Deres skriver Prémia Class er produsert av tidligere brukte maskindeler, og dette lanseres nå som et eget konsept. Den offisielle lanseringen fant sted under National Sustainability Congress i Amsterdam.
For sine Prémia Class-produkter benyttes en rekke deler og moduler fra kasserte produkter. Etter rekondisjonering og montering vil de nye produktene gi samme kvalitet, til en rimelig pris og altså med betydelig miljøgevinst.
Selskapet har opprettet fire såkalte Asset Recovery-sentre. Det første ble startet i 1990 i Venlo i Nederland, og derfra vil rundt 3000 enheter bli levert i år. Virksomheten er senere utvidet til å omfatte Chicago, Poing utenfor München og tsjekkiske Praha.
Océ Prémia Class inkluderer følgende skrivermodeller: Océ 3165 Evo, Océ VarioPrint 2090/2100/2110, Océ CPS800/CPS900 Eco og Océ TDS600.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *