Femfarge trykksystem med transparent toner

Canon introduserer Canon imagePRESS C1+, en femfarge digitalpresse for digital produksjon i små opplag. Systemet omfatter en femte modul med transparent toner som gir muligheter for ulike inline-effekter. Bruken av transparent toner kan gi effekter av metallfarger, glanset og matt overflate. For å forhindre forfalskning av for eksempel billetter, kan vannmerkene trykkes med transparent toner. Canon imagePRESS C1+ er basert på samme trykkverk som imagePRESS C1, som hittil er solgt i 3500 eksemplarer i Europa.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: