Konica Minolta i samarbeid med Actebis

Konica Minolta har signert en nordisk avtale med distributøren Actebis Computer, som innebærer at Actebis vil tilby Konica Minoltas Magicolor- og PagePro-skrivere til sine forhandlere i de nordiske markedene.
– Actebis er en unik distributør, kjent for aggressiv markedsbearbeiding og salg, og således en meget aktiv partner, uttaler Joakim Rutgersson fra Konica Minolta. Han er sikker på at de gjennom samarbeidet med Actebis vil komme i kontakt med en rekke nye forhandlere og kunder.
– Vi søkte en høykvalitets skriverleverandør til vår produktportefølje, og valget falt på Konica Minolta, sier Raoul Lindberg hos Actebis. Actebis Computer Nordic, en del av Actebis-gruppen, har hovedkontor i Danmark og er representert med salgskontorer i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet tilbyr et bredt spekter av IT og forbrukerelektronikk, og har mer enn 200 ansatte.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: