Konica Minolta i samarbeid med Actebis

Konica Minolta har signert en nordisk avtale med distributøren Actebis Computer, som innebærer at Actebis vil tilby Konica Minoltas Magicolor- og PagePro-skrivere til sine forhandlere i de nordiske markedene.
– Actebis er en unik distributør, kjent for aggressiv markedsbearbeiding og salg, og således en meget aktiv partner, uttaler Joakim Rutgersson fra Konica Minolta. Han er sikker på at de gjennom samarbeidet med Actebis vil komme i kontakt med en rekke nye forhandlere og kunder.
– Vi søkte en høykvalitets skriverleverandør til vår produktportefølje, og valget falt på Konica Minolta, sier Raoul Lindberg hos Actebis. Actebis Computer Nordic, en del av Actebis-gruppen, har hovedkontor i Danmark og er representert med salgskontorer i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet tilbyr et bredt spekter av IT og forbrukerelektronikk, og har mer enn 200 ansatte.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: