Konica Minolta i samarbeid med Actebis

Konica Minolta har signert en nordisk avtale med distributøren Actebis Computer, som innebærer at Actebis vil tilby Konica Minoltas Magicolor- og PagePro-skrivere til sine forhandlere i de nordiske markedene.
– Actebis er en unik distributør, kjent for aggressiv markedsbearbeiding og salg, og således en meget aktiv partner, uttaler Joakim Rutgersson fra Konica Minolta. Han er sikker på at de gjennom samarbeidet med Actebis vil komme i kontakt med en rekke nye forhandlere og kunder.
– Vi søkte en høykvalitets skriverleverandør til vår produktportefølje, og valget falt på Konica Minolta, sier Raoul Lindberg hos Actebis. Actebis Computer Nordic, en del av Actebis-gruppen, har hovedkontor i Danmark og er representert med salgskontorer i Norge, Sverige og Danmark. Selskapet tilbyr et bredt spekter av IT og forbrukerelektronikk, og har mer enn 200 ansatte.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: