Ny miljøpris til Grøset

Grøset er tildelt miljøprisen EMAS-Awards 2008 for små og mellomstore bedrifter i Norge.
Europakommisjonen ved Miljøverndepartementet har også i 2008 lansert en prisutdeling basert på den mest innovative EMAS-miljøredegjørelse fra organisasjoner i fem kategorier. Ideen bak prisen er å gi en anerkjennelse til EMAS-registrerte organisasjoner som utviser den beste praksis. Årets EMAS-pris hadde fokus på disse emnene:
Reduksjon av klimagasser, energiforbruk og energieffektivitet, samt utvikling av kriterier i samsvar med dette.
– Det er inspirerende å få anerkjennelse for vårt arbeid, sier en fornøyd miljøansvarlig Mari Breen.
– I tillegg opplever vi nå økende forespørsel om å holde foredrag og dele erfaringer med kundene.
Vi forteller hva vi faktisk gjør og hvordan de kan bruke miljøsertifiserte trykksaker i egen markedsføring, forteller daglig leder Karin Hokstad Widerøe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: