Ny miljøpris til Grøset

Grøset er tildelt miljøprisen EMAS-Awards 2008 for små og mellomstore bedrifter i Norge.
Europakommisjonen ved Miljøverndepartementet har også i 2008 lansert en prisutdeling basert på den mest innovative EMAS-miljøredegjørelse fra organisasjoner i fem kategorier. Ideen bak prisen er å gi en anerkjennelse til EMAS-registrerte organisasjoner som utviser den beste praksis. Årets EMAS-pris hadde fokus på disse emnene:
Reduksjon av klimagasser, energiforbruk og energieffektivitet, samt utvikling av kriterier i samsvar med dette.
– Det er inspirerende å få anerkjennelse for vårt arbeid, sier en fornøyd miljøansvarlig Mari Breen.
– I tillegg opplever vi nå økende forespørsel om å holde foredrag og dele erfaringer med kundene.
Vi forteller hva vi faktisk gjør og hvordan de kan bruke miljøsertifiserte trykksaker i egen markedsføring, forteller daglig leder Karin Hokstad Widerøe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: