Ny miljøpris til Grøset

Grøset er tildelt miljøprisen EMAS-Awards 2008 for små og mellomstore bedrifter i Norge.
Europakommisjonen ved Miljøverndepartementet har også i 2008 lansert en prisutdeling basert på den mest innovative EMAS-miljøredegjørelse fra organisasjoner i fem kategorier. Ideen bak prisen er å gi en anerkjennelse til EMAS-registrerte organisasjoner som utviser den beste praksis. Årets EMAS-pris hadde fokus på disse emnene:
Reduksjon av klimagasser, energiforbruk og energieffektivitet, samt utvikling av kriterier i samsvar med dette.
– Det er inspirerende å få anerkjennelse for vårt arbeid, sier en fornøyd miljøansvarlig Mari Breen.
– I tillegg opplever vi nå økende forespørsel om å holde foredrag og dele erfaringer med kundene.
Vi forteller hva vi faktisk gjør og hvordan de kan bruke miljøsertifiserte trykksaker i egen markedsføring, forteller daglig leder Karin Hokstad Widerøe.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: