Ny Nikon for fagfolk

Med Nikon D3X ble Nikons nye flaggskip blant digitale speilreflekskameraer presentert mot slutten av fjoråret. Denne modellen opererer med en nyutviklet CMOS-brikke med en oppløsning på 24,5 megapiksler.
Ifølge Nikon passer den mange bruksområder, og de trekker spesielt frem natur-, studio- og motefotografering. D3X har et følsomhetsområde mellom ISO 100 og 1600. Dessuten kan følsomheten reduseres til ISO 50 eller økes til 6400. Kameraet kan ta fem bilder i sekundet med full oppløsning i FX-format og syv bilder i sekundet i DX-format med ti megapiksler. Siden kameraet kan levere bildedata med en fargedybde på 14 bit og en filstørrelse på 50 MB, mener Nikon at modellen også vil tilfredsstille morgendagens brukere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: