Programvarepakke for stabile farger

PUBLISERT: 21 januar 2009
OPPDATERT: 21 januar

Xerox har lansert en programvarepakke for bedre farger og høyere produktivitet for sine digitale trykkpresser DocuColor 7000AP/8000AP. Pakken er allerede lansert i USA og Storbritannia, og vil snart bli introdusert i Europa.
Med Automated Color Quality Suite, som pakken heter, og med de automatiserte prosesser som er inkludert, oppnår man raskere trykkstart, kortere produksjonstid, høyere fargekvalitet og færre operatørfeil.
– Kravene øker med hensyn til bedre og jevnere fargekvalitet, sier Quincy Allen hos Xerox. Med Automated Color Quality Suite tilgjengelig for flere digitale trykksystemer, åpner muligheter for at flere kan produsere nye produkter som fotobøker, brosjyrer og reklamemateriell med høye krav til fargekvalitet.
De nye mulighetene med FreeFlow Print Server 7.0 fungerer ved integrasjon av et spektrofotometer som måler fargen på trykkprøvene i pressen. Som et resultat av ny teknologi for å lage profiler, vil man blant annet oppnå bedre fargemetning, jevne og balanserte nøytrale områder samt fine skyggedetaljer. Pakken inkluderer en glanskontroll for å redusere glans i skyggepartiene. Glansing kan styres til ønsket nivå for hver jobb. Andre funksjoner som inngår, som hittil har vært forbeholdt iGen3-brukerne, er forbedret fargeprofilstyring, automatisk kalibrering og automatisk spotfargekalibrering.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie