Programvarepakke for stabile farger

Xerox har lansert en programvarepakke for bedre farger og høyere produktivitet for sine digitale trykkpresser DocuColor 7000AP/8000AP. Pakken er allerede lansert i USA og Storbritannia, og vil snart bli introdusert i Europa.
Med Automated Color Quality Suite, som pakken heter, og med de automatiserte prosesser som er inkludert, oppnår man raskere trykkstart, kortere produksjonstid, høyere fargekvalitet og færre operatørfeil.
– Kravene øker med hensyn til bedre og jevnere fargekvalitet, sier Quincy Allen hos Xerox. Med Automated Color Quality Suite tilgjengelig for flere digitale trykksystemer, åpner muligheter for at flere kan produsere nye produkter som fotobøker, brosjyrer og reklamemateriell med høye krav til fargekvalitet.
De nye mulighetene med FreeFlow Print Server 7.0 fungerer ved integrasjon av et spektrofotometer som måler fargen på trykkprøvene i pressen. Som et resultat av ny teknologi for å lage profiler, vil man blant annet oppnå bedre fargemetning, jevne og balanserte nøytrale områder samt fine skyggedetaljer. Pakken inkluderer en glanskontroll for å redusere glans i skyggepartiene. Glansing kan styres til ønsket nivå for hver jobb. Andre funksjoner som inngår, som hittil har vært forbeholdt iGen3-brukerne, er forbedret fargeprofilstyring, automatisk kalibrering og automatisk spotfargekalibrering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: