Programvarepakke for stabile farger

Xerox har lansert en programvarepakke for bedre farger og høyere produktivitet for sine digitale trykkpresser DocuColor 7000AP/8000AP. Pakken er allerede lansert i USA og Storbritannia, og vil snart bli introdusert i Europa.
Med Automated Color Quality Suite, som pakken heter, og med de automatiserte prosesser som er inkludert, oppnår man raskere trykkstart, kortere produksjonstid, høyere fargekvalitet og færre operatørfeil.
– Kravene øker med hensyn til bedre og jevnere fargekvalitet, sier Quincy Allen hos Xerox. Med Automated Color Quality Suite tilgjengelig for flere digitale trykksystemer, åpner muligheter for at flere kan produsere nye produkter som fotobøker, brosjyrer og reklamemateriell med høye krav til fargekvalitet.
De nye mulighetene med FreeFlow Print Server 7.0 fungerer ved integrasjon av et spektrofotometer som måler fargen på trykkprøvene i pressen. Som et resultat av ny teknologi for å lage profiler, vil man blant annet oppnå bedre fargemetning, jevne og balanserte nøytrale områder samt fine skyggedetaljer. Pakken inkluderer en glanskontroll for å redusere glans i skyggepartiene. Glansing kan styres til ønsket nivå for hver jobb. Andre funksjoner som inngår, som hittil har vært forbeholdt iGen3-brukerne, er forbedret fargeprofilstyring, automatisk kalibrering og automatisk spotfargekalibrering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *