Programvarepakke for stabile farger

PUBLISERT: 21 januar 2009
OPPDATERT: 21 januar

Xerox har lansert en programvarepakke for bedre farger og høyere produktivitet for sine digitale trykkpresser DocuColor 7000AP/8000AP. Pakken er allerede lansert i USA og Storbritannia, og vil snart bli introdusert i Europa.
Med Automated Color Quality Suite, som pakken heter, og med de automatiserte prosesser som er inkludert, oppnår man raskere trykkstart, kortere produksjonstid, høyere fargekvalitet og færre operatørfeil.
– Kravene øker med hensyn til bedre og jevnere fargekvalitet, sier Quincy Allen hos Xerox. Med Automated Color Quality Suite tilgjengelig for flere digitale trykksystemer, åpner muligheter for at flere kan produsere nye produkter som fotobøker, brosjyrer og reklamemateriell med høye krav til fargekvalitet.
De nye mulighetene med FreeFlow Print Server 7.0 fungerer ved integrasjon av et spektrofotometer som måler fargen på trykkprøvene i pressen. Som et resultat av ny teknologi for å lage profiler, vil man blant annet oppnå bedre fargemetning, jevne og balanserte nøytrale områder samt fine skyggedetaljer. Pakken inkluderer en glanskontroll for å redusere glans i skyggepartiene. Glansing kan styres til ønsket nivå for hver jobb. Andre funksjoner som inngår, som hittil har vært forbeholdt iGen3-brukerne, er forbedret fargeprofilstyring, automatisk kalibrering og automatisk spotfargekalibrering.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

En fordel med PVC-fritt i måling av CO2-avtrykk

Spandex har fått et konsulentselskap til å utføre en uavhengig validering av karbonavtrykket til populære trykk- og skjærefolier i ImagePerfect-serien. Resultatene viser at de PVC-frie produktene etterlater et mindre fotavtrykk sammenlignet med tradisjonelle folier.
Evergreen Spandex

Ricoh inngår partnerskap for å utvide storformatporteføljen

Ricoh Europe har inngått et strategisk partnerskap med Flora Digital, en kinesisk flatbed- og storformat inkjet-printerprodusent.
Ricoh-Flora

Müller Martini kjøper Hunkeler

Etter nøye vurdering har familiene bak de to selskapene bestemt seg for å slå sammen Hunkeler Group med Müller Martini Group.
MM-Hunkeler

Trykkeriet med kunst som nisje

Da kunstneren Tammo Rist fikk et stipend brukte han pengene til å kjøpe en Epson-printer for å kunne skrive ut sine egne verk – og andres. Det skulle utvikle seg til digitaltrykkeriet PIGS.
PIGS Tammo