Pdf-redigering for kravstore

Enfocus Pitstop lanserer Extreme, som i motsetning til Pitstop Professional, ikke er en plug-in-versjon for Acrobat men et selvstendig program. Siden den opererer uavhengighet av Acrobat, kan den ifølge selskapet utføre mange nye operasjoner.
Pitstop Extreme ble spesielt utviklet for raske tester og korrigering av de mest komplekse PDF-data. Pdf-redigeringsverktøyet er basert på Preflight Engine fra Enfocus samt sertifisert PDF-teknologi for å sikre dataintegritet.
En fungerende testversjon av Pitstop Extreme kan lastes ned fra Enfocus’ nettsted. Når du kjøper Pitstop Extreme inkluderes en lisens for bruk av Pitstop Professional i det samme systemet. Brukere av Pitstop Professional 08 kan kjøpe en ekstra lisens for bruk av Pitstop Extreme i samme system.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: