Pdf-redigering for kravstore

Enfocus Pitstop lanserer Extreme, som i motsetning til Pitstop Professional, ikke er en plug-in-versjon for Acrobat men et selvstendig program. Siden den opererer uavhengighet av Acrobat, kan den ifølge selskapet utføre mange nye operasjoner.
Pitstop Extreme ble spesielt utviklet for raske tester og korrigering av de mest komplekse PDF-data. Pdf-redigeringsverktøyet er basert på Preflight Engine fra Enfocus samt sertifisert PDF-teknologi for å sikre dataintegritet.
En fungerende testversjon av Pitstop Extreme kan lastes ned fra Enfocus’ nettsted. Når du kjøper Pitstop Extreme inkluderes en lisens for bruk av Pitstop Professional i det samme systemet. Brukere av Pitstop Professional 08 kan kjøpe en ekstra lisens for bruk av Pitstop Extreme i samme system.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: