Forenklet etikettadministrasjon

Med etikettløsninger av heftetypen kan administrasjon av store internasjonale forbrukertester forenkles sterkt. Forenklingen betyr for eksempel fordeler for store farmasøytiske selskaper som gjennomfører omfattende kliniske tester av nye produkter. Testene foregår ofte i et stort antall land med flere tusen deltakere. Alle preparatene må være utstyrt med pasientinformasjon på en rekke språk. Normalt benyttes etiketter med kun ett språk, noe som gir en omfattende administrasjonsjobb under testene. I samarbeid med CCL Label ble det konstruert en falset etikett i form av et hefte. Den består av 48 sider, inneholder 43 språk og er produsert i et opplag på 40.000. Informasjonen er dessuten skrevet på et ark som gir et meget høyt sikkerhetsnivå. Heftet leveres på en selvklebende etikett som festes til flasken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: