Forenklet etikettadministrasjon

Med etikettløsninger av heftetypen kan administrasjon av store internasjonale forbrukertester forenkles sterkt. Forenklingen betyr for eksempel fordeler for store farmasøytiske selskaper som gjennomfører omfattende kliniske tester av nye produkter. Testene foregår ofte i et stort antall land med flere tusen deltakere. Alle preparatene må være utstyrt med pasientinformasjon på en rekke språk. Normalt benyttes etiketter med kun ett språk, noe som gir en omfattende administrasjonsjobb under testene. I samarbeid med CCL Label ble det konstruert en falset etikett i form av et hefte. Den består av 48 sider, inneholder 43 språk og er produsert i et opplag på 40.000. Informasjonen er dessuten skrevet på et ark som gir et meget høyt sikkerhetsnivå. Heftet leveres på en selvklebende etikett som festes til flasken.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: