Forenklet etikettadministrasjon

PUBLISERT: 27 januar 2009
OPPDATERT: 27 januar

Med etikettløsninger av heftetypen kan administrasjon av store internasjonale forbrukertester forenkles sterkt. Forenklingen betyr for eksempel fordeler for store farmasøytiske selskaper som gjennomfører omfattende kliniske tester av nye produkter. Testene foregår ofte i et stort antall land med flere tusen deltakere. Alle preparatene må være utstyrt med pasientinformasjon på en rekke språk. Normalt benyttes etiketter med kun ett språk, noe som gir en omfattende administrasjonsjobb under testene. I samarbeid med CCL Label ble det konstruert en falset etikett i form av et hefte. Den består av 48 sider, inneholder 43 språk og er produsert i et opplag på 40.000. Informasjonen er dessuten skrevet på et ark som gir et meget høyt sikkerhetsnivå. Heftet leveres på en selvklebende etikett som festes til flasken.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie