Integrert blanding og foliering

Blandings- og folieringslinjen Onyx / Rubin fra Müller Martini muliggjør integrert produksjon etter stifting eller limbinding, og ifølge selskapet er det blitt en salgssuksess.
Trenden innenfor ferdiggjøring går i retning av helautomatisk inline-produksjon. Naturlig nok, siden man ved å integrere prosessene kan spare tid og penger. Bladingslinjen er modulbasert og kan utvides til maksimalt 20 påleggere. Hovedprodukt og tillegg kan ha ulike formater, og maskinoperatøren kan stille om de ulike komponentene ved hjelp av en sentral berøringsskjerm.
Med spesialpåleggeren Pick&Place konfigureres vareprøver og «gimmicks» for de viktigste produktene ved full produksjon hastighet. Folieringsmaskinen pakker hvert produkt i grønn folie, før det sveises igjen. En perforering gjør det enkelt for sluttbrukere å åpne folien. Linjen avsluttes med en palletering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: