Integrert blanding og foliering

PUBLISERT: 29 januar 2009
OPPDATERT: 29 januar

Blandings- og folieringslinjen Onyx / Rubin fra Müller Martini muliggjør integrert produksjon etter stifting eller limbinding, og ifølge selskapet er det blitt en salgssuksess.
Trenden innenfor ferdiggjøring går i retning av helautomatisk inline-produksjon. Naturlig nok, siden man ved å integrere prosessene kan spare tid og penger. Bladingslinjen er modulbasert og kan utvides til maksimalt 20 påleggere. Hovedprodukt og tillegg kan ha ulike formater, og maskinoperatøren kan stille om de ulike komponentene ved hjelp av en sentral berøringsskjerm.
Med spesialpåleggeren Pick&Place konfigureres vareprøver og «gimmicks» for de viktigste produktene ved full produksjon hastighet. Folieringsmaskinen pakker hvert produkt i grønn folie, før det sveises igjen. En perforering gjør det enkelt for sluttbrukere å åpne folien. Linjen avsluttes med en palletering.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag