Integrert blanding og foliering

Blandings- og folieringslinjen Onyx / Rubin fra Müller Martini muliggjør integrert produksjon etter stifting eller limbinding, og ifølge selskapet er det blitt en salgssuksess.
Trenden innenfor ferdiggjøring går i retning av helautomatisk inline-produksjon. Naturlig nok, siden man ved å integrere prosessene kan spare tid og penger. Bladingslinjen er modulbasert og kan utvides til maksimalt 20 påleggere. Hovedprodukt og tillegg kan ha ulike formater, og maskinoperatøren kan stille om de ulike komponentene ved hjelp av en sentral berøringsskjerm.
Med spesialpåleggeren Pick&Place konfigureres vareprøver og «gimmicks» for de viktigste produktene ved full produksjon hastighet. Folieringsmaskinen pakker hvert produkt i grønn folie, før det sveises igjen. En perforering gjør det enkelt for sluttbrukere å åpne folien. Linjen avsluttes med en palletering.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: