Rett fra rull til laminering

Drytac lanserte nylig sin nye lamineringsmaskin Versacoater XL. Maskinen, som kan leveres med en ny rull-til-rull-enhet, laminerer 27 kvadratmeter i minuttet.
– Når det gjelder laminering av store UV-utskrifter, stiller kundene høye hastighetskrav, og våre 60 og 80-tommers XL-maskiner er i dag våre eneste storformatløsninger for UV-laminering, uttaler Drytacs leder, Marc Oosterhuis.
Materialet går direkte fra skriveren til laminering, og det skal derfor ikke gå med unødig tid under prosessen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: