Hvitt trykk fra Océ Arizona 350 XT

Océ presenterte nylig sin nyeste planskriver, Arizona 350 XT. Foruten utvidede formatmuligheter kan den også skrive ut med hvit farge. Den Canada-produserte Arizona 350 XT ble nylig vist ved fabrikken i Venlo. Skriverens største materialformat er 2,5 x 3,05 m x 48 mm, og den skriver utfallende. Den skriver med CMYK + hvit farge, noe Océ hevder er tilstrekkelig for å oppnå tilnærmet fotografisk kvalitet. Høy utskriftskvalitet skal komme som et resultat av Océas såkalte Variadot-teknologi, der dråpestørrelsen kan varieres fra 6 til 42 pikoliter. Maksimal utskriftshastighet er 22,4 meter i timen. Som tilvalg finnes utstyr for utskrift fra rull.
En interessant funksjon under produksjon av tosidig lesbare skilt på klart materiale, er at de tre lagene speilvendt-hvitt-rettvendt produseres i samme prosess.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *