Capture Pro får utvidet støtte

Kodak melder at de har oppdatert skannerprogramvaren Capture Pro. Kodak Capture Pro i versjon 1.1 er kompatibel med rundt 150 tredjepartsprodusenters skannere med ISIS-drivere og med KOFAX VRS. Programvaren kan integreres med mange tredjeparts dokumentstyringssystemer og med Microsoft SharePoint Server. Brukere som har registrert sine produkter og har et Care Kit, kan laste ned oppdateringen kostnadsfritt fra Kodaks nettsider eller ved å ta kontakt med Kodak for å få tilsendt en DVD.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: