Heidelberg handler gammel dansk

Bie Danmark, som selger forbruksvarer og grafiske systemer i de nordiske landene, er fra januar overtatt av Heidelberg. Heidelberg opplyser at hensikten er å styrke posisjonen innenfor grafiske forbruksvarer.
– Det siste året har vi gjennomført en konsolideringsstrategi, uttaler Anders Hjorth, president for Bie Danmark. Han opplyser at salget til Heidelberg er en logisk forlengelse av denne prosessen. Som en følge av kjøpet får Heidelberg og Bies kunder tilgang til et samlet utvalg av produkter og tjenester. Sortimentet omfatter også Heidelbergs egen merkevare Saphira.
– Målet er å tilby komplette løsninger som bidrar til økonomiske fordeler i tillegg til at det er mange fordeler knyttet til drift, effektivitet og sikkerhet, sier Thomas K. Hjorth, leder av Heidelberg Nordic/Baltics.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: