Heidelberg handler gammel dansk

Bie Danmark, som selger forbruksvarer og grafiske systemer i de nordiske landene, er fra januar overtatt av Heidelberg. Heidelberg opplyser at hensikten er å styrke posisjonen innenfor grafiske forbruksvarer.
– Det siste året har vi gjennomført en konsolideringsstrategi, uttaler Anders Hjorth, president for Bie Danmark. Han opplyser at salget til Heidelberg er en logisk forlengelse av denne prosessen. Som en følge av kjøpet får Heidelberg og Bies kunder tilgang til et samlet utvalg av produkter og tjenester. Sortimentet omfatter også Heidelbergs egen merkevare Saphira.
– Målet er å tilby komplette løsninger som bidrar til økonomiske fordeler i tillegg til at det er mange fordeler knyttet til drift, effektivitet og sikkerhet, sier Thomas K. Hjorth, leder av Heidelberg Nordic/Baltics.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: