Neopost overtar Mailgraph

Neopost Norge AS overtar Mailgraph AS fra og med 1. februar. Fra samme dag overtok også Neopost ansvaret for salg, utvikling og teknisk support og alle de inngåtte servicekontraktene som Mailgraph AS har inngått med sine kunder, forteller Jon Kasene hos Neopost.
Mailgraph er som kjent leverandør av utstyr og løsninger til trykkerier, aviser, bank, forsikring, ferdiggjøringsbedrifter og annen grafisk industri og har i sitt segment vært en viktig aktør.
Kundene vil ikke oppleve store endringer i forbindelse med overtakelsen. Kontaktpersoner blir de samme, både når det gjelder salg, utvikling og teknisk support, bl.a. fordi alle ansatte i Mailgraph AS vil fortsette som ansatte i Neopost Norge AS.
– Kjøpet av Mailgraph AS er ett ledd i Neoposts strategi for vekst og tilstedeværelse i det norske markedet. Det produkt og den kunnskap Mailgraph AS representerer har vært avgjørende ved inngåelsen av avtalen, fordi det oppfyller vårt ønske om å være til stede også i enterprise- segmentet, sier daglig leder i Neopost Norge AS, Philippe Dugougeat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: