Neopost overtar Mailgraph

Neopost Norge AS overtar Mailgraph AS fra og med 1. februar. Fra samme dag overtok også Neopost ansvaret for salg, utvikling og teknisk support og alle de inngåtte servicekontraktene som Mailgraph AS har inngått med sine kunder, forteller Jon Kasene hos Neopost.
Mailgraph er som kjent leverandør av utstyr og løsninger til trykkerier, aviser, bank, forsikring, ferdiggjøringsbedrifter og annen grafisk industri og har i sitt segment vært en viktig aktør.
Kundene vil ikke oppleve store endringer i forbindelse med overtakelsen. Kontaktpersoner blir de samme, både når det gjelder salg, utvikling og teknisk support, bl.a. fordi alle ansatte i Mailgraph AS vil fortsette som ansatte i Neopost Norge AS.
– Kjøpet av Mailgraph AS er ett ledd i Neoposts strategi for vekst og tilstedeværelse i det norske markedet. Det produkt og den kunnskap Mailgraph AS representerer har vært avgjørende ved inngåelsen av avtalen, fordi det oppfyller vårt ønske om å være til stede også i enterprise- segmentet, sier daglig leder i Neopost Norge AS, Philippe Dugougeat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Fespa: Årets motto er «print in motion»

Tekst: Claes Nordström | Foto: Claes Nordström

Det har bare gått et drøyt halvår siden Fespa i Amsterdam, men nå er det igjen tid for messe. Fra 31. mai til 3. juni møtes trykkeri- og skiltbransjen til gjenbesøk på Messe Berlin. OBS: Ledelsen i Fespa har kommet med en korrigering angående koronatiltakene rundt messen.

Publisert av: