Neopost overtar Mailgraph

Neopost Norge AS overtar Mailgraph AS fra og med 1. februar. Fra samme dag overtok også Neopost ansvaret for salg, utvikling og teknisk support og alle de inngåtte servicekontraktene som Mailgraph AS har inngått med sine kunder, forteller Jon Kasene hos Neopost.
Mailgraph er som kjent leverandør av utstyr og løsninger til trykkerier, aviser, bank, forsikring, ferdiggjøringsbedrifter og annen grafisk industri og har i sitt segment vært en viktig aktør.
Kundene vil ikke oppleve store endringer i forbindelse med overtakelsen. Kontaktpersoner blir de samme, både når det gjelder salg, utvikling og teknisk support, bl.a. fordi alle ansatte i Mailgraph AS vil fortsette som ansatte i Neopost Norge AS.
– Kjøpet av Mailgraph AS er ett ledd i Neoposts strategi for vekst og tilstedeværelse i det norske markedet. Det produkt og den kunnskap Mailgraph AS representerer har vært avgjørende ved inngåelsen av avtalen, fordi det oppfyller vårt ønske om å være til stede også i enterprise- segmentet, sier daglig leder i Neopost Norge AS, Philippe Dugougeat.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: