Nytt samarbeid om digitale trykkpresser

img_5395-128x85På AGIs grafiske messe Print 2009 som for tiden pågår i Stockholm, meddeler Kodaks Graphic Communication at selskapet har fått en ny samarbeidsavtale med Ricoh og NRG Scandinavia. Samarbeidet betyr Ricoh vil selge Nexpress og Digimaster i EU, Sveits og Norge, og er et ledd i selskapets satsing på digitaltrykk. NRG Scandinavia, eid av Ricoh siden 1995, vil håndtere salget i Sverige, Norge og Danmark. Tanken bak samarbeidet er å få flere salgskanaler og komme inn på nye markeder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: