Nytt samarbeid om digitale trykkpresser

img_5395-128x85På AGIs grafiske messe Print 2009 som for tiden pågår i Stockholm, meddeler Kodaks Graphic Communication at selskapet har fått en ny samarbeidsavtale med Ricoh og NRG Scandinavia. Samarbeidet betyr Ricoh vil selge Nexpress og Digimaster i EU, Sveits og Norge, og er et ledd i selskapets satsing på digitaltrykk. NRG Scandinavia, eid av Ricoh siden 1995, vil håndtere salget i Sverige, Norge og Danmark. Tanken bak samarbeidet er å få flere salgskanaler og komme inn på nye markeder.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: