Adobe lanserer nye e-læringsverktøy

Tekniske informasjonsdesignere, lærere og kursarrangører skal nå oppnå økt produktivitet gjennom Adobes nye programvare.
Adobe lanserer nå programpakken Adobe eLearning Suite. Dette er et nytt produksjonsverktøy for å utvikle og produsere opplæringsmateriell for publisering via internett, PC-er, mobile enheter og andre opplæringssystemer, tilpasset behovene til tekniske informasjonsdesignere, lærere og kursarrangører. Ifølge produsenten bidrar den nye programpakken til å øke produktiviteten når man arbeider med Adobes ulike verktøy.
Selskapet hevder at den nye Adobe eLearning Suite er utviklet for å hjelpe informasjonsdesignere til å produsere, foredle, revidere og publisere rikt eLearning-innhold innenfor samme utviklingsmiljø.
Adobe Captivate 4 er hjørnesteinen i programpakken, og den nyeste versjonen av Adobes programvare for informasjonsdesignere. De kan ta i bruk en rekke nye funksjoner, inkludert ”single SWF file”-publisering, tekst-til-stemme-konvertering, ny verktøymeny for grafikk, forbedrede prosjektmaler og arbeidsflyt mot Microsoft® PowerPoint®. Captivate 4 ivaretar også Photoshop-lag, som kan animeres individuelt – samtidig som det er støtte for PDF-publisering og publisering av AVI-filer på YouTube™.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: