Adobe lanserer nye e-læringsverktøy

PUBLISERT: 13 februar 2009
OPPDATERT: 13 februar

Tekniske informasjonsdesignere, lærere og kursarrangører skal nå oppnå økt produktivitet gjennom Adobes nye programvare.
Adobe lanserer nå programpakken Adobe eLearning Suite. Dette er et nytt produksjonsverktøy for å utvikle og produsere opplæringsmateriell for publisering via internett, PC-er, mobile enheter og andre opplæringssystemer, tilpasset behovene til tekniske informasjonsdesignere, lærere og kursarrangører. Ifølge produsenten bidrar den nye programpakken til å øke produktiviteten når man arbeider med Adobes ulike verktøy.
Selskapet hevder at den nye Adobe eLearning Suite er utviklet for å hjelpe informasjonsdesignere til å produsere, foredle, revidere og publisere rikt eLearning-innhold innenfor samme utviklingsmiljø.
Adobe Captivate 4 er hjørnesteinen i programpakken, og den nyeste versjonen av Adobes programvare for informasjonsdesignere. De kan ta i bruk en rekke nye funksjoner, inkludert ”single SWF file”-publisering, tekst-til-stemme-konvertering, ny verktøymeny for grafikk, forbedrede prosjektmaler og arbeidsflyt mot Microsoft® PowerPoint®. Captivate 4 ivaretar også Photoshop-lag, som kan animeres individuelt – samtidig som det er støtte for PDF-publisering og publisering av AVI-filer på YouTube™.

Les videre

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Ny Ricoh-maskin skal få fargejusteringen til å fly

Fargejustering skal være raskere og mer nøyaktig med den nye Ricoh Auto Color Adjuster. I tillegg vil det være mulig for trykkerier å ta på seg vanskeligere jobber som tidligere var utenfor rekkevidde, ifølge produsenten.
ricoh-Eeef-de-ridder

Siste nytt

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Fullt "trøkk" hos Flisa Trykkeri

Siden 2002 har Flisa Trykkeri hatt "itte akkurat urbant" som slagord. For hvem sa at et vellykket trykkeri ikke kan drives i Bygde-Norge? Flisa Trykkeri er et godt eksempel på dette og flyttet nylig til ti ganger så store lokaler.
Storformat

Tar opp kampen mot restene

Storbildsbolaget i Helsingborg reduserer avfallet med et nytt produkt. Arbeidsmetoden er både klimasmart og sparer penger for kunden.
FotoJet-25-1024x682