Adobe lanserer nye e-læringsverktøy

Tekniske informasjonsdesignere, lærere og kursarrangører skal nå oppnå økt produktivitet gjennom Adobes nye programvare.
Adobe lanserer nå programpakken Adobe eLearning Suite. Dette er et nytt produksjonsverktøy for å utvikle og produsere opplæringsmateriell for publisering via internett, PC-er, mobile enheter og andre opplæringssystemer, tilpasset behovene til tekniske informasjonsdesignere, lærere og kursarrangører. Ifølge produsenten bidrar den nye programpakken til å øke produktiviteten når man arbeider med Adobes ulike verktøy.
Selskapet hevder at den nye Adobe eLearning Suite er utviklet for å hjelpe informasjonsdesignere til å produsere, foredle, revidere og publisere rikt eLearning-innhold innenfor samme utviklingsmiljø.
Adobe Captivate 4 er hjørnesteinen i programpakken, og den nyeste versjonen av Adobes programvare for informasjonsdesignere. De kan ta i bruk en rekke nye funksjoner, inkludert ”single SWF file”-publisering, tekst-til-stemme-konvertering, ny verktøymeny for grafikk, forbedrede prosjektmaler og arbeidsflyt mot Microsoft® PowerPoint®. Captivate 4 ivaretar også Photoshop-lag, som kan animeres individuelt – samtidig som det er støtte for PDF-publisering og publisering av AVI-filer på YouTube™.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: