Adobe lanserer nye e-læringsverktøy

PUBLISERT: 13 februar 2009
OPPDATERT: 13 februar

Tekniske informasjonsdesignere, lærere og kursarrangører skal nå oppnå økt produktivitet gjennom Adobes nye programvare.
Adobe lanserer nå programpakken Adobe eLearning Suite. Dette er et nytt produksjonsverktøy for å utvikle og produsere opplæringsmateriell for publisering via internett, PC-er, mobile enheter og andre opplæringssystemer, tilpasset behovene til tekniske informasjonsdesignere, lærere og kursarrangører. Ifølge produsenten bidrar den nye programpakken til å øke produktiviteten når man arbeider med Adobes ulike verktøy.
Selskapet hevder at den nye Adobe eLearning Suite er utviklet for å hjelpe informasjonsdesignere til å produsere, foredle, revidere og publisere rikt eLearning-innhold innenfor samme utviklingsmiljø.
Adobe Captivate 4 er hjørnesteinen i programpakken, og den nyeste versjonen av Adobes programvare for informasjonsdesignere. De kan ta i bruk en rekke nye funksjoner, inkludert ”single SWF file”-publisering, tekst-til-stemme-konvertering, ny verktøymeny for grafikk, forbedrede prosjektmaler og arbeidsflyt mot Microsoft® PowerPoint®. Captivate 4 ivaretar også Photoshop-lag, som kan animeres individuelt – samtidig som det er støtte for PDF-publisering og publisering av AVI-filer på YouTube™.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie