Forlenget påmelding til Digital Print Awards

FESPA kunngjør at registreringen for Digital Print Awards 2009 forlenges til 13. februar 2009. Konkurransen arrangeres for tredje gang og er åpen for trykkere fra Europa, Midtøsten og Afrika, uavhengig av presseutstyr eller materiell.
– Denne konkurransen har raskt nådd en tredobbel økning i antall bidrag hvert år, uttaler Nigel Steffens i FESPA. Han mener veksten er et resultat av at det digitale trykket virkelig har fått innpass i markedet.
– I fjor var det klart for juryen at kvaliteten og bruken av digitalt produserte arbeider både møter og til og med overgår de konvensjonelle prosessene. Begrensningene ligger først og fremst hos kundene og trykkernes egen fantasi, legger han til.
De seks kategoriene er: Vehicles, Interior, Exterior, Packaging and Manufacturing Goods, Textiles og Fine Art. Juryen, bestående av eksperter og redaktører, kårer en vinner i hver kategori, og blant disse en Platinavinner. Premieutdelingen finner sted i Amsterdam i forbindelse med FESPA Digital Exhibition i Amsterdam i mai.
Mer informasjon er tilgjengelig på www.fespadpa.com, der man også kan registrere bidrag.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: