Forlenget påmelding til Digital Print Awards

PUBLISERT: 16 februar 2009
OPPDATERT: 16 februar

FESPA kunngjør at registreringen for Digital Print Awards 2009 forlenges til 13. februar 2009. Konkurransen arrangeres for tredje gang og er åpen for trykkere fra Europa, Midtøsten og Afrika, uavhengig av presseutstyr eller materiell.
– Denne konkurransen har raskt nådd en tredobbel økning i antall bidrag hvert år, uttaler Nigel Steffens i FESPA. Han mener veksten er et resultat av at det digitale trykket virkelig har fått innpass i markedet.
– I fjor var det klart for juryen at kvaliteten og bruken av digitalt produserte arbeider både møter og til og med overgår de konvensjonelle prosessene. Begrensningene ligger først og fremst hos kundene og trykkernes egen fantasi, legger han til.
De seks kategoriene er: Vehicles, Interior, Exterior, Packaging and Manufacturing Goods, Textiles og Fine Art. Juryen, bestående av eksperter og redaktører, kårer en vinner i hver kategori, og blant disse en Platinavinner. Premieutdelingen finner sted i Amsterdam i forbindelse med FESPA Digital Exhibition i Amsterdam i mai.
Mer informasjon er tilgjengelig på www.fespadpa.com, der man også kan registrere bidrag.

Les videre

Swissqprint viser hele produktlinjen

Det har rent mye vann under bruene siden Drupa sist ble arrangert for åtte år siden. Swissqprint, som har sitt hovedkontor på vestsiden av Rhinen i Sveits, vil vise innovasjonene som de har utviklet i løpet av disse årene på årets messe.
swissqprint-fespa

Verdenspremiere på Drupa for Xeikons nye etikettpresse

Xeikon skal ha verdenspremiere på Drupa 2024. Det er en etikettpresse som trykker med en ny, egenutviklet blekkserie.
Untitled Design - 1

Seksten foredlingsmuligheter i en maskin

Scodix utvikler sin dekorasjonsteknologi og kan nå tilby seksten forskjellige dekorasjonsmuligheter i en og samme maskin. På Drupa kan du se på denne teknologien på bedriftens stand.
scodixx

HP kommer til Drupa med tre nøkkelord

Nøkkelordene for HP hos Drupa er automatisering, integrering og bærekraft, ord som de skal adressere gjennom tre teknologier.
drupa24_hpx

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie