Forlenget påmelding til Digital Print Awards

FESPA kunngjør at registreringen for Digital Print Awards 2009 forlenges til 13. februar 2009. Konkurransen arrangeres for tredje gang og er åpen for trykkere fra Europa, Midtøsten og Afrika, uavhengig av presseutstyr eller materiell.
– Denne konkurransen har raskt nådd en tredobbel økning i antall bidrag hvert år, uttaler Nigel Steffens i FESPA. Han mener veksten er et resultat av at det digitale trykket virkelig har fått innpass i markedet.
– I fjor var det klart for juryen at kvaliteten og bruken av digitalt produserte arbeider både møter og til og med overgår de konvensjonelle prosessene. Begrensningene ligger først og fremst hos kundene og trykkernes egen fantasi, legger han til.
De seks kategoriene er: Vehicles, Interior, Exterior, Packaging and Manufacturing Goods, Textiles og Fine Art. Juryen, bestående av eksperter og redaktører, kårer en vinner i hver kategori, og blant disse en Platinavinner. Premieutdelingen finner sted i Amsterdam i forbindelse med FESPA Digital Exhibition i Amsterdam i mai.
Mer informasjon er tilgjengelig på www.fespadpa.com, der man også kan registrere bidrag.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: