Ny direktør hos Konica Minolta

PUBLISERT: 18 februar 2009
OPPDATERT: 21 mars

– Jeg tror det er sunt og godt med et skifte både for ansatte og kunder, sier avtroppende direktør for Konica Minolta i Norge, Reidar Bø, som takker av etter 16 år i sjefsstolen. Nå ønsker han Leif Lippestad velkommen.
Reidar Bø forlater et selskap i vekst og med gode resultater. Selv forklarer Reidar Bø suksessen ved å fremheve  medarbeiderne, forhandlerapparatet og produktene.
– Jeg er overbevist om at Leif Lippestad vil bidra til at den gode trenden fortsetter. Han har de egenskapene og den erfaringen som kreves for å trygge selskapets forsprang, sier Bø.
Leif Lippestad har bakgrunn fra IT-bransjen, og dette ble særlig vektlagt ved ansettelsen. Han kommer  fra stillingen som direktør i sikkerhetsselskapet G4S, og har også ledererfaring fra blant annet Danka, Kodak og Tørrkopi. Leif Lippestad tiltrer 9. februar 2009.leif-for-web

Les videre

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

Scandinavian Print Group ekspanderer ytterligere

Scandinavian Print Group (SPG) med hovedkontor i Skarpnäck utenfor Stockholm kjøper danske Step Print Power.
Esben_Mols_Kabell

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Hatlehols Grafiske tok over Unitrykk

Nytt fra Sunnmøre: Hatlehols Grafiske AS tok over Unitrykk AS fra 1. juni.
102646849

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1