Ny direktør hos Konica Minolta

– Jeg tror det er sunt og godt med et skifte både for ansatte og kunder, sier avtroppende direktør for Konica Minolta i Norge, Reidar Bø, som takker av etter 16 år i sjefsstolen. Nå ønsker han Leif Lippestad velkommen.
Reidar Bø forlater et selskap i vekst og med gode resultater. Selv forklarer Reidar Bø suksessen ved å fremheve  medarbeiderne, forhandlerapparatet og produktene.
– Jeg er overbevist om at Leif Lippestad vil bidra til at den gode trenden fortsetter. Han har de egenskapene og den erfaringen som kreves for å trygge selskapets forsprang, sier Bø.
Leif Lippestad har bakgrunn fra IT-bransjen, og dette ble særlig vektlagt ved ansettelsen. Han kommer  fra stillingen som direktør i sikkerhetsselskapet G4S, og har også ledererfaring fra blant annet Danka, Kodak og Tørrkopi. Leif Lippestad tiltrer 9. februar 2009.leif-for-web

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: