Ny direktør hos Konica Minolta

– Jeg tror det er sunt og godt med et skifte både for ansatte og kunder, sier avtroppende direktør for Konica Minolta i Norge, Reidar Bø, som takker av etter 16 år i sjefsstolen. Nå ønsker han Leif Lippestad velkommen.
Reidar Bø forlater et selskap i vekst og med gode resultater. Selv forklarer Reidar Bø suksessen ved å fremheve  medarbeiderne, forhandlerapparatet og produktene.
– Jeg er overbevist om at Leif Lippestad vil bidra til at den gode trenden fortsetter. Han har de egenskapene og den erfaringen som kreves for å trygge selskapets forsprang, sier Bø.
Leif Lippestad har bakgrunn fra IT-bransjen, og dette ble særlig vektlagt ved ansettelsen. Han kommer  fra stillingen som direktør i sikkerhetsselskapet G4S, og har også ledererfaring fra blant annet Danka, Kodak og Tørrkopi. Leif Lippestad tiltrer 9. februar 2009.leif-for-web

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: