Økonomisk fontbytte

Det nederlandske selskapet Spranq har utviklet et skriftsnitt som ifølge selskapet vil kunne redusere blekkforbruket med opptil 20 prosent. Skriftsnittet, som har fått navnet Ecofont, har små sirkelrunde hull i bokstavene for å redusere mengden blekk eller toner. Med Ecofont håper Spranq å øke kundenes bevissthet til miljøspørsmål og utskriftshåndtering.
Spranq håper videre å kunne inspirere programvare- og skriverprodusentene til nyskapning gjennom økende miljøbevissthet. Det nye skriftsnittet er basert på Verdana og kan lastes ned gratis fra Ecofonts nettsted www.ecofont.eu/

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: