Adobe med nye verktøy for teknisk dokumentasjon

Nye versjoner av FrameMaker, RoboHelp og Captivate styrker selskapets posisjon innenfor håndtering av teknisk dokumentasjon.
Adobes nye programserie med navnet Technical Communication Suite 2 representerer en oppgradering av selskaper verktøy for å fremstille, bearbeide og publisere teknisk dokumentasjon og kursmateriell. Ifølge Adobe får tekniske informasjonsdesignere her en kraftig løsning for å produsere dokumentasjon, skole- og kursmateriell.
I denne programpakken inngår Adobe FrameMaker 9, Adobe RoboHelp 8, Adobe Captivate 4. I tillegg medfølger Adobe Acrobat®9 Pro Extended og Adobe Presenter 7.
– Med Technical Communication Suite 2 imøtekommer Adobe tekniske informasjonsdesigneres behov for verktøy som gir høyere produktivitet og større integrasjon mellom FrameMaker, RoboHelp og Captivate. I dag har lesere av teknisk dokumentasjon høye forventninger til rikt bildemateriell, og med Photoshop CS4 får designerne nå muligheten for å integrere dette i sitt arbeid, uttaler Sanjeev Gadre, markedssjef for Print og Publishing hos Adobe.
Adobe Technical Communication Suite 2 har bred støtte for standarder innen teknisk informasjon, blant annet den XML-baserte DITA-standarden (Darwin Information Typing Architecture), som gjør det mulig å lage og publisere rikt innhold til flere kanaler som XML/HTML, print, PDF, WSF, WebHelp, Adobe FlashHelp, Microsoft HTML Help, OracleHelp, JavaHelp og Adobe AIR. FrameMaker 9 støtter blant annet hierarkiske bøker og bransjestandarden DITA 1.1 og gjør det enkelt å lage emnebasert innhold. Dessuten hevder Adobe at den gir unike muligheter for å forene ustrukturert, strukturert og DITA-basert innhold i en sammenhengende arbeidsflyt.
Hele programpakken vil koste drøyt 18.000 kroner, og er tilgjengelig nå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: