Adobe med nye verktøy for teknisk dokumentasjon

PUBLISERT: 20 februar 2009
OPPDATERT: 20 februar

Nye versjoner av FrameMaker, RoboHelp og Captivate styrker selskapets posisjon innenfor håndtering av teknisk dokumentasjon.
Adobes nye programserie med navnet Technical Communication Suite 2 representerer en oppgradering av selskaper verktøy for å fremstille, bearbeide og publisere teknisk dokumentasjon og kursmateriell. Ifølge Adobe får tekniske informasjonsdesignere her en kraftig løsning for å produsere dokumentasjon, skole- og kursmateriell.
I denne programpakken inngår Adobe FrameMaker 9, Adobe RoboHelp 8, Adobe Captivate 4. I tillegg medfølger Adobe Acrobat®9 Pro Extended og Adobe Presenter 7.
– Med Technical Communication Suite 2 imøtekommer Adobe tekniske informasjonsdesigneres behov for verktøy som gir høyere produktivitet og større integrasjon mellom FrameMaker, RoboHelp og Captivate. I dag har lesere av teknisk dokumentasjon høye forventninger til rikt bildemateriell, og med Photoshop CS4 får designerne nå muligheten for å integrere dette i sitt arbeid, uttaler Sanjeev Gadre, markedssjef for Print og Publishing hos Adobe.
Adobe Technical Communication Suite 2 har bred støtte for standarder innen teknisk informasjon, blant annet den XML-baserte DITA-standarden (Darwin Information Typing Architecture), som gjør det mulig å lage og publisere rikt innhold til flere kanaler som XML/HTML, print, PDF, WSF, WebHelp, Adobe FlashHelp, Microsoft HTML Help, OracleHelp, JavaHelp og Adobe AIR. FrameMaker 9 støtter blant annet hierarkiske bøker og bransjestandarden DITA 1.1 og gjør det enkelt å lage emnebasert innhold. Dessuten hevder Adobe at den gir unike muligheter for å forene ustrukturert, strukturert og DITA-basert innhold i en sammenhengende arbeidsflyt.
Hele programpakken vil koste drøyt 18.000 kroner, og er tilgjengelig nå.

Les videre

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

Ny Caldera RIP lokker med store fargebesparelser

Den franske programvareutvikleren Caldera har nettopp sluppet den nyeste versjonen av Caldera RIP. Fra og med nå vil brukere kunne oppgradere rippen til versjon 17 for å oppleve hele spekteret av nye funksjoner og forbedringer.
caldera

Hexis nye programvare for skjæring tilgjengeliggjøres på markedet

Nå er Hexis egenutviklede programvare for kutting av selvklebende beskyttelsesfilm tilgjengelig for kundene. Matmak gjør det enkelt å forhåndskutte deler i selskapets Bodyfence-sortiment.
Joachim-Wallgren-1024x768

Utgir verktøy for interaktivt folieringsdesign

Den ble forhåndsvist på Sign&Print Scandinavia i september og er nå bredt lansert på markedet. Spandex nye tjeneste Zeno for visualisering av bildesign og bilfoliering.
Zeno-webb-1024x683

Siste nytt

"Liker ikke tanken på å avvikle"

Per Rune Guldbrandsen har drevet Kopi Partner i Sandefjord i 25 år. På grunn av alder og ønske om latere dager har han forsøkt å selge sin virksomhet uten hell – til tross for stabile omsetningstall.
Kopipartner

Brand Factory Printhouse begjærer seg konkurs

Brand Factory har hatt store økonomiske problemer de siste årene og har vært gjennom en rekonstruksjon. Nå melder selskapet at det begjærer seg konkurs for forretningsområdet Printhouse. De lønnsomme forretningsområdene Signs & Graphics Sverige og Norge samt Logistikk vil fortsatt drives.
Jakob-1_1600-1024x680

De legger listen for automatisert avisproduksjon

ECO3 ønsker å ta automatiseringen av avisproduksjonen til neste nivå med den nye versjonen av arbeidsflytløsningen Arkitex. Nye funksjoner gjør at tredjepartssystemer kan integreres bedre i programmet.
Arkitex-1024x683

De ønsker å være best i Norge på profilprodukter

Trykkeri.no gjør en satsing på profilartikler og har satt seg et høyt mål: å bli Norges største profilkjede. Ved å samarbeide skal medlemsbedriftene kunne tilby både bedre priser og vilkår enn konkurrentene.
Trykkeri