Adobe med nye verktøy for teknisk dokumentasjon

Nye versjoner av FrameMaker, RoboHelp og Captivate styrker selskapets posisjon innenfor håndtering av teknisk dokumentasjon.
Adobes nye programserie med navnet Technical Communication Suite 2 representerer en oppgradering av selskaper verktøy for å fremstille, bearbeide og publisere teknisk dokumentasjon og kursmateriell. Ifølge Adobe får tekniske informasjonsdesignere her en kraftig løsning for å produsere dokumentasjon, skole- og kursmateriell.
I denne programpakken inngår Adobe FrameMaker 9, Adobe RoboHelp 8, Adobe Captivate 4. I tillegg medfølger Adobe Acrobat®9 Pro Extended og Adobe Presenter 7.
– Med Technical Communication Suite 2 imøtekommer Adobe tekniske informasjonsdesigneres behov for verktøy som gir høyere produktivitet og større integrasjon mellom FrameMaker, RoboHelp og Captivate. I dag har lesere av teknisk dokumentasjon høye forventninger til rikt bildemateriell, og med Photoshop CS4 får designerne nå muligheten for å integrere dette i sitt arbeid, uttaler Sanjeev Gadre, markedssjef for Print og Publishing hos Adobe.
Adobe Technical Communication Suite 2 har bred støtte for standarder innen teknisk informasjon, blant annet den XML-baserte DITA-standarden (Darwin Information Typing Architecture), som gjør det mulig å lage og publisere rikt innhold til flere kanaler som XML/HTML, print, PDF, WSF, WebHelp, Adobe FlashHelp, Microsoft HTML Help, OracleHelp, JavaHelp og Adobe AIR. FrameMaker 9 støtter blant annet hierarkiske bøker og bransjestandarden DITA 1.1 og gjør det enkelt å lage emnebasert innhold. Dessuten hevder Adobe at den gir unike muligheter for å forene ustrukturert, strukturert og DITA-basert innhold i en sammenhengende arbeidsflyt.
Hele programpakken vil koste drøyt 18.000 kroner, og er tilgjengelig nå.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: