Konferanse om sikkerhetstrykk

Den europeiske trykkeriforeningen Intergraf avholder sin tjuetredje International Security Printers’ Conference, en konferanse og utstilling for sikkerhetstrykkerier, i Stockholm 13. til 15. mai 2009.
Konferansen er kun åpen for sikkerhetstrykkerier og deres leverandører, myndigheter, politi, nasjonale bankorganisasjoner og postmyndigheter. For å delta i arrangementet må deltakende sikkerhetstrykkerier inneha et sertifikat fra Intergraf.
Interesserte trykkerier kan kontakte Sophie Gerard, sgerard@intergraf.eu, for mer informasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: