Konferanse om sikkerhetstrykk

Den europeiske trykkeriforeningen Intergraf avholder sin tjuetredje International Security Printers’ Conference, en konferanse og utstilling for sikkerhetstrykkerier, i Stockholm 13. til 15. mai 2009.
Konferansen er kun åpen for sikkerhetstrykkerier og deres leverandører, myndigheter, politi, nasjonale bankorganisasjoner og postmyndigheter. For å delta i arrangementet må deltakende sikkerhetstrykkerier inneha et sertifikat fra Intergraf.
Interesserte trykkerier kan kontakte Sophie Gerard, sgerard@intergraf.eu, for mer informasjon.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: