Dynamisk justering av bilder i Indesign

PUBLISERT: 25 februar 2009
OPPDATERT: 25 februar

Rorohiko har utgitt en ny, gratis tilleggsmodul med navnet Lightning Brain ImageHorn for Indesign. Tillegget gjør det mulig å høyreklikke for å velge «tilpass innholdet til rammen» som et dynamisk valg. LB Image Horn skalerer deretter bildet hver gang til den aktuelle rammen, slik at brukeren slipper å velge tilpasningsfunksjonen manuelt. Valgene som finnes er: ingen dynamisk tilpasning, dynamisk tilpasning og proporsjonal dynamisk justering. Tilleggsmodulen skal ifølge produsenten fungere med alle CS-versjoner av Indesign.

Les videre

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Fem måter KI transformerer trykkproduksjon på

KI vil endre grafisk trykkproduksjon. Sander Sondaal, Director of Commercial Print Sales hos Ricoh Graphic Communications, lister opp fem måter det vil skje på.
FotoJet-52

swissQprint gir 3 års garanti – uten dyrere pris

swissQprint viste ingen produktnyheter på Fespa, men kunne fortelle at de nå har tre års garanti på alle sine printere - uten ekstra kostnad.
SQP

Siste nytt

Konica Minolta og Fujifilm utforsker en strategisk allianse

Konica Minolta og Fujifilm Business Innovation Corp. kunngjør at de har signert et avtalememorandum om å utforske mulighetene for en strategisk allianse i segmentene multifunksjonsprinter (MFP), kontorprinter og produksjonsprinter.
fuji-konica

Landsmøte med sydlige vibber ved "Norges riviera"

Grafisk bransjeforening inviterer til landsmøte, denne gangen på Hotel Riviera i Moss, den 12.-14. september 2024. Så sett av datoen allerede nå.
Riviera

Messepremiere for Zünds Q-Line

Den sveitsiske skjærebordprodusenten Zünd stiller ut under mottoet "Performance across the board" og tar med seg Q-Line som ble lansert i fjor vår og nå for første gang vises på en messe.
Zund 2

GV Reklame tar sats – kjøper Sats & Trykk

Fra 1. juni 2024 vil to Verdalsselskaper bli et når GV Reklame kjøper Sats & Trykk, og to ansatte fra Sats & Trykk flytter inn i lokalene i Venusvegen.
Sats Trykk