Dynamisk justering av bilder i Indesign

Rorohiko har utgitt en ny, gratis tilleggsmodul med navnet Lightning Brain ImageHorn for Indesign. Tillegget gjør det mulig å høyreklikke for å velge «tilpass innholdet til rammen» som et dynamisk valg. LB Image Horn skalerer deretter bildet hver gang til den aktuelle rammen, slik at brukeren slipper å velge tilpasningsfunksjonen manuelt. Valgene som finnes er: ingen dynamisk tilpasning, dynamisk tilpasning og proporsjonal dynamisk justering. Tilleggsmodulen skal ifølge produsenten fungere med alle CS-versjoner av Indesign.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: