Ny Image Runner fra Canon

PUBLISERT: 27 februar 2009
OPPDATERT: 27 februar

Canon Utvider Image Runner-serien med Image Runner 5050N. Denne modellen retter seg mot markedet for middels til høye volumer. Image Runner er basert på Canons nye Image CHIP (Concurrent Hyper Intelligent Platform) som kombinerer funksjoner for utskrift, faks, skanning og kopiering.
Den nye Canon-modellen er utstyrt med funksjoner for vanlig nettverksutskrift – noe som var en tilleggsfunksjon for forgjengeren Image Runner 5050. Foruten PCL bruker den Canons proprietære Ultra Fast Rendering II (UFR II), som skal gi raskere nettverksutskrift for både Windows- og Macintosh-miljøer. For brukere og miljøer som krever PostScript 3-emulering er PS Printer Kit-R1 tilgjengelig som tillegg.

Tilvalget Universal Send gjør det mulig å distribuere skannede dokumenter til ulike mottakere, som e-post, internettadresser, lokale e-postkontoer, faks og nettverksmapper.
Canon Image Runner 5050N har automatisk dokumentfiltrering som muliggjør innskanning av opptil 65 bilder i minuttet. Som standard er papirkapasiteten 4150 ark, utvidbart til maksimalt 7650 ark, og utskriftshastigheten er 50 sider i minuttet.
Skriveren kan utstyres med flerposisjonsklammer som ferdiggjøringsenhet eller som enhet for hefting av innstikk. Begge alternativene kan utstyres med en 2/3-hullstanser eller en dokumentinnstikk-/falseenhet. Sistnevnte sørger for at man kan legge i fortrykte omslag og benytte Z- eller C-falsing. Image Runner 5050N oppgis å koste rundt 14.000 USD.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie