Ny Image Runner fra Canon

Canon Utvider Image Runner-serien med Image Runner 5050N. Denne modellen retter seg mot markedet for middels til høye volumer. Image Runner er basert på Canons nye Image CHIP (Concurrent Hyper Intelligent Platform) som kombinerer funksjoner for utskrift, faks, skanning og kopiering.
Den nye Canon-modellen er utstyrt med funksjoner for vanlig nettverksutskrift – noe som var en tilleggsfunksjon for forgjengeren Image Runner 5050. Foruten PCL bruker den Canons proprietære Ultra Fast Rendering II (UFR II), som skal gi raskere nettverksutskrift for både Windows- og Macintosh-miljøer. For brukere og miljøer som krever PostScript 3-emulering er PS Printer Kit-R1 tilgjengelig som tillegg.

Tilvalget Universal Send gjør det mulig å distribuere skannede dokumenter til ulike mottakere, som e-post, internettadresser, lokale e-postkontoer, faks og nettverksmapper.
Canon Image Runner 5050N har automatisk dokumentfiltrering som muliggjør innskanning av opptil 65 bilder i minuttet. Som standard er papirkapasiteten 4150 ark, utvidbart til maksimalt 7650 ark, og utskriftshastigheten er 50 sider i minuttet.
Skriveren kan utstyres med flerposisjonsklammer som ferdiggjøringsenhet eller som enhet for hefting av innstikk. Begge alternativene kan utstyres med en 2/3-hullstanser eller en dokumentinnstikk-/falseenhet. Sistnevnte sørger for at man kan legge i fortrykte omslag og benytte Z- eller C-falsing. Image Runner 5050N oppgis å koste rundt 14.000 USD.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: