Font Explorer X Pro for Mac

Font Explorer X Pro debuterer på Macintosh-plattformen, med funksjoner som er skreddersydd for kreativ produksjon. Proversjonen av programmet kan tilknyttes Font Explorer X Server, som gir administrator sentralisert kontroll over fonter og tilgang. Server Edition inkluderer også tilgang til mer enn 4.000 OpenType-fonter fra Linotype, Monotype og ITC.
Font Explorer X Pro inneholder en rekke funksjoner å oppnå bedre fontkontroll. Blant annet har brukerne muligheten til å aktivere og deaktivere fonter etter gitte kriterier, for eksempel ved å aktivere en definert font når man åpner Adobe InDesign, Illustrator eller Quark Xpress, og deaktivere de samme fontene når programmene er lukket. Brukerne kan også aktivere fonter fra én spesiell fontleverandør eller samtlige fonter som er merket med brukerdefinerte søkeord.

Her kan man granske komplette tegnsett av fonter, og sammenligne kniping og andre parametere. En viktig del av pakken er en integrert elektronisk butikk som gjør det mulig å utføre tester av egen tekst med aktuelle fonter, før lisensiering og nedlasting av fontene.
Font Explorer X Server fungerer for Macintosh- eller Microsoft Windows Server-miljøer og kombinerer Pro-klienter med nettverksadministrasjon. Administratorer kan distribuere fonter og fontoppsett over nettverket. Programmet støtter Mac OS X 10.4 og nyere.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *