Font Explorer X Pro for Mac

PUBLISERT: 6 mars 2009
OPPDATERT: 21 mars

Font Explorer X Pro debuterer på Macintosh-plattformen, med funksjoner som er skreddersydd for kreativ produksjon. Proversjonen av programmet kan tilknyttes Font Explorer X Server, som gir administrator sentralisert kontroll over fonter og tilgang. Server Edition inkluderer også tilgang til mer enn 4.000 OpenType-fonter fra Linotype, Monotype og ITC.
Font Explorer X Pro inneholder en rekke funksjoner å oppnå bedre fontkontroll. Blant annet har brukerne muligheten til å aktivere og deaktivere fonter etter gitte kriterier, for eksempel ved å aktivere en definert font når man åpner Adobe InDesign, Illustrator eller Quark Xpress, og deaktivere de samme fontene når programmene er lukket. Brukerne kan også aktivere fonter fra én spesiell fontleverandør eller samtlige fonter som er merket med brukerdefinerte søkeord.

Her kan man granske komplette tegnsett av fonter, og sammenligne kniping og andre parametere. En viktig del av pakken er en integrert elektronisk butikk som gjør det mulig å utføre tester av egen tekst med aktuelle fonter, før lisensiering og nedlasting av fontene.
Font Explorer X Server fungerer for Macintosh- eller Microsoft Windows Server-miljøer og kombinerer Pro-klienter med nettverksadministrasjon. Administratorer kan distribuere fonter og fontoppsett over nettverket. Programmet støtter Mac OS X 10.4 og nyere.

Les videre

100 eksemplarer av Revoria Press PC1120 installerte i Europa

Fujifilm har nå gjort sin installasjon nummer hundre av sin flaggskipsprinter Revoria Press PC1120 i Europa. Tonerpressen har vunnet flere utmerkelser gjennom årene.
revoria-pc1120

NIZE equipment blir Elitron-forhandler

NIZE Equipment, en nordisk distributør av storformatskrivere, skjæremaskiner og programvare, kunngjør et nytt strategisk partnerskap med Elitron, den italienske giganten innen digital skjæreteknologi.
Elitron_NIZE_Equipment

Agfa og EFI innleder samarbeid: "En milepæl"

Det globale strategiske partnerskapet beskrives i en felles pressemelding som en milepæl innen inkjetbasert storformatprinting. I praksis betyr dette at Agfa integrerer EFIs rull-til-rull-system i sitt sortiment, og at EFI vil tilby Agfas hybridmaskiner med inkjetteknologi.
EFI-Agfa-2-1024x683

WERA starter det nye året med ny ledelse

Reklame, trykkeri- og kommunikasjonshuset WERA i Telemark rokerer i ledelsen og tar sats inn i 2024. Det betyr at tidligere daglig leder Kjersti Hole Haatveit overrekker stafettpinnen til Dag Brekke-Rasmussen.
Wera bild

Siste nytt

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

"Om et år snakker vi ikke mer om KI, vi bare bruker det"

På vårseminaret til Grafisk bransjeforening Øst i Horten skal de blant annet snakke om KI - kunstig intelligens, og hva det betyr for grafisk bransje og andre industriområder. Men om et år eller to vil vi ikke lenger ha foredrag og kurs i KI - det vil være integrert i eksisterende programvare og vi kommer bare til å bruke det uten å tenke så nøye over teknologien bak. Det mener i hvert fall Kåre Bjørn Jensen fra Intellia Consulting.
Kare_01

Landets kanskje viktigste trykkeri er modernisert

Universitet i Oslo (UiO), med over 27 000 studenter og 6 600 ansatte, rommer ikke bare en institusjon for læring – men også et avgjørende trykkeri. Det lille, men betydningsfulle, og svært effektive Grafisk senter har i samarbeid med Canon gjennomført en omfattende moderniseringsprosess med fokus på kvalitet, bærekraft og effektivitet.
Trykkeriet UiO-kopi