Tøffe tak for Norske Skog

Norske Skog forventer lavere etterspørsel etter avispapir i år og forbereder seg derfor på å redusere sin papirproduksjon. Ifølge selskapet er hensikten å balansere tilbud og etterspørsel. Tom Bratlie, viseadministrerende direktør hos Norske Skog, sier til tidsskriftet Print Week at selskapet er bedre forberedt i år enn de var på samme tid i fjor. I mars i fjor avholdt selskapet et krisemøte der de besluttet å redusere produksjonskapasiteten med 450.000 tonn på verdensbasis.

– Det er viktig å handle raskt for å unngå overkapasitet, påpeker Tom Bratlie i Norske Skog. Han trekker frem finanskrisen som hovedårsaken til redusert etterspørsel etter papir.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: