Nye alternativer for Smart Tools

Mitsubishi Imaging tilbyr Dynagrams inpO2-portefølje av utskytningsprodukter for Adobe Acrobat, som et alternativ for arbeidsflytprogramvaren Smart Tools. De viktigste funksjonene i Smart Tools er klient-server-kontroll, arbeidsflyt etter dra-og-slipp-prinsippet, PDF-generering med integrert preflight samt utskrivbare arbeidssedler og automatisert filbehandling. InpO2-utskytningsmodulen kan nå velges i Smart Tools for å nyttiggjøre seg utskytningsfunksjonalitet for enhver brukerdefinert arbeidsflyt.
– InpO2 er et perfekt produkt for våre kunder. ATOM-utgaven er svært brukervennlig, samtidig som den tilbyr en rekke funksjoner som vil være nyttig for våre kunder, sier Greg Mari Nelli, teknisk markedssjef hos Mitsubishi Imaging.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: