Nye alternativer for Smart Tools

Mitsubishi Imaging tilbyr Dynagrams inpO2-portefølje av utskytningsprodukter for Adobe Acrobat, som et alternativ for arbeidsflytprogramvaren Smart Tools. De viktigste funksjonene i Smart Tools er klient-server-kontroll, arbeidsflyt etter dra-og-slipp-prinsippet, PDF-generering med integrert preflight samt utskrivbare arbeidssedler og automatisert filbehandling. InpO2-utskytningsmodulen kan nå velges i Smart Tools for å nyttiggjøre seg utskytningsfunksjonalitet for enhver brukerdefinert arbeidsflyt.
– InpO2 er et perfekt produkt for våre kunder. ATOM-utgaven er svært brukervennlig, samtidig som den tilbyr en rekke funksjoner som vil være nyttig for våre kunder, sier Greg Mari Nelli, teknisk markedssjef hos Mitsubishi Imaging.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *