Prinfo Unique kjøper Askim Grafiske Senter

– Askim Grafiske Senter (tidligere Glomvik trykkeri) er nå kjøpt av Larvik-trykkeriet Prinfo Unique, forteller Pål Lintho, Prinfo Uniques markedssjef.  Prinfo Unique har dermed avdelinger  i Larvik, Horten, Porsgrunn, Oslo og Askim, tilføyer pal-linthohan.
Askim Grafiske Senter ble grunnlagt i 1930-årene, og daglig leder Per Øyvind Glomvik, er tredje generasjon i bedriften som  skiftet navn fra Øyvind Glomvik as til Askim Grafiske Senter for to år siden.
– Tiden er moden for å gå inn i en større trykkerienhet. Trykkeribransjen er knallhard og mange er usikre på hvordan framtiden blir for små aktører som oss. Da Vestfold-selskapet banket på døra, og prisen var den rette ble svaret ja, sier Glomvik til Smaalenenes avis.
Ordinære trykkoppdrag flyttes nå til Larvik, som har større og nyere maskinpark. Askim-avdelingen  vil ta seg av salg, førtrykk og design.
Askim Grafiske Senter reduserer fra syv til fem ansatte. To trykkere fikk tilbud om å bli med til Larvik, men takket nei.
Askim Grafiske Senter hadde i fjor en omsetning på 8 millioner kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: