Prinfo Unique kjøper Askim Grafiske Senter

– Askim Grafiske Senter (tidligere Glomvik trykkeri) er nå kjøpt av Larvik-trykkeriet Prinfo Unique, forteller Pål Lintho, Prinfo Uniques markedssjef.  Prinfo Unique har dermed avdelinger  i Larvik, Horten, Porsgrunn, Oslo og Askim, tilføyer pal-linthohan.
Askim Grafiske Senter ble grunnlagt i 1930-årene, og daglig leder Per Øyvind Glomvik, er tredje generasjon i bedriften som  skiftet navn fra Øyvind Glomvik as til Askim Grafiske Senter for to år siden.
– Tiden er moden for å gå inn i en større trykkerienhet. Trykkeribransjen er knallhard og mange er usikre på hvordan framtiden blir for små aktører som oss. Da Vestfold-selskapet banket på døra, og prisen var den rette ble svaret ja, sier Glomvik til Smaalenenes avis.
Ordinære trykkoppdrag flyttes nå til Larvik, som har større og nyere maskinpark. Askim-avdelingen  vil ta seg av salg, førtrykk og design.
Askim Grafiske Senter reduserer fra syv til fem ansatte. To trykkere fikk tilbud om å bli med til Larvik, men takket nei.
Askim Grafiske Senter hadde i fjor en omsetning på 8 millioner kroner.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: