EskoArtwork skjærer ned

EskoArwork gjennomfører restruktureringer som betyr at den globale arbeidsstokken reduseres med rundt 10 prosent. I tillegg planlegger selskapet å redusere sine operasjonelle kostnader. Beslutningene kommer som følge av den økonomiske situasjonen og utsiktene for 2009. Dette til tross for at selskapet hadde vekst i 2008.
– Veksten i fjor representerer en ubrutt trend for oss gjennom de siste fem årene, kommenterte Carsten Knudsen, konsernsjef i EskoArtwork.
Han la til at de ikke kan overse den nåværende økonomiske krisen og utsiktene den gir for 2009. – I årene som kommer vil vi konsentrere oss om å betjene våre nåværende kunder og vår strategiske utvikling, og handle mer konservativt innenfor i andre områder. Vi forventer å komme ut av krisen i en enda sterkere konkurranseposisjon enn vi har i dag, la han til.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *