Bredformatskannere fra Océ

Océ lanserte nylig en ny serie storformatskannere under betegnelsen Océ CS4300. Den optiske oppløsningen er 600 x 600 dpi og kan interpoleres opp til 9600 dpi. En av de største fordelene er at maskinene kan skanne materialer med en tykkelse opptil 15 millimeter.
Océ CS4300-serien opererer i farger eller sorthvitt, og leveres med programvaren Copy Easy, med en rekke funksjoner som skal gjøre det enklere å oppnå profesjonelle resultater. Man kan også oppgradere eksisterende Océ-skrivere til hybridmodell med skriver/skanner. Skannerserien håndterer ifølge Océ et bredt spekter av applikasjoner, inkludert 2D og 3D CAD-tegninger, plakater, bilder og annet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: