Bredformatskannere fra Océ

Océ lanserte nylig en ny serie storformatskannere under betegnelsen Océ CS4300. Den optiske oppløsningen er 600 x 600 dpi og kan interpoleres opp til 9600 dpi. En av de største fordelene er at maskinene kan skanne materialer med en tykkelse opptil 15 millimeter.
Océ CS4300-serien opererer i farger eller sorthvitt, og leveres med programvaren Copy Easy, med en rekke funksjoner som skal gjøre det enklere å oppnå profesjonelle resultater. Man kan også oppgradere eksisterende Océ-skrivere til hybridmodell med skriver/skanner. Skannerserien håndterer ifølge Océ et bredt spekter av applikasjoner, inkludert 2D og 3D CAD-tegninger, plakater, bilder og annet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: