iTunes for fonter

n43853-fontcase_web

Fontcase, et nytt program for å administrere skrifter, er blitt kalt for iTunes for fonter. Fontcase sorterer installerte og ikke-installerte fonter, og gjør det mulig å merke, rangere og opprette smarte samlinger. Programmet kan også sammenligne fonter og skrive dem ut sammen med de respektive metadata.
Verktøyet har en innebygget forhåndsviser som viser alle Unicode-tegn for hver font i biblioteket, uavhengig av om den er installert eller ikke. Videre kan fonter aktiveres i åpne programmer uten å starte disse på nytt. Et interessant trekk ved Fontcase er at det er mulig å distribuere fonter via Bonjour, slik at alle brukerne i det lokale nettverket får tilgang til dem. Bohemian Coding hevder at dette eliminerer behovet for en fontserver.
Fontcase kan lastes ned på http://www.bohemiancoding.com

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: