Duplo tror på fremtiden

43945-duplo_web

AGI møtte Duplos CEO Robin Greenhalgh under Print 2009. På spørsmål om hvordan han ser på fremtiden for trykkeribransjen, er Duplo-sjefen positiv:
– Framtiden er papirvennlig og vi vil fortsette å produsere trykte produkter. Den grafiske bransjen har endret seg mye de siste 20 årene, og når det gjelder selve trykkingen tror også vi på en reduksjon for offset og en økning for digitaltrykk. Vi som er i ferdiggjøringsdelen tilfører merverdi til papiret, og kundene bryr seg ikke om hvordan trykket er produsert, poengterer Robin Greenhalgh.

Duplo-sjefen tror trykkeriene kan bli mer effektive gjennom å konsentrere seg om det synlige, og arbeide mer med automatisk ferdiggjøring. Han mener løsningen ligger i inline og near-line produkter. Med near-line mener han at maskinene bør være nær hverandre, slik at ledetiden kan reduseres. – Det er mange bokbinderier som kjøper trykkerier og vice versa. En viktig årsak er at de kjenner verdien av å ha produksjonen samlet. Kundenes forventninger krever kortere ledetider, derfor er det avgjørende å få fullt utbytte av utstyret. Arbeidskraften er blitt dyrere og ved å effektivisere arbeidsflyten kan digitaltrykkoperatøren også håndtere ferdiggjøringsprosessene, sier

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: