MFP-serie fra Lexmark

n43858-mfplexmark_web

Lexmark har utviklet en ny serie sorthvitt-laserskrivere og multifunksjonsprodukter. Seriene T-og X650 skal ifølge Lexmark være optimalisert for optimal arbeidsflyt, reduserte kostnader og lav miljøbelastning. I 650-serien finner vi Lexmarks sjettegenerasjons skriververk som også håndterer etiketter, tykt papir og lavkvalitetspapir.
For å gjøre skriverne mer brukervennlig, har Lexmark utstyrt dem med et ni tommers kontrollpanel.
I tråd med gjeldende miljøkrav har serien fått flere funksjoner som reduserer miljøpåvirkningen. Det gjelder blant annet tosidig utskrift, energisparefunksjon og tonerkassetter med høy kapasitet, hele 36.000 utskrifter. Serien har også fått flere sikkerhetsfunksjoner som pin-kodeverifisering, disk-kryptering og diskrensing. Prisene starter på 6.000 euro for T65X og 13.000 euro for den som vil ha multifunksjonsprodukter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Snart er det Sign, Print & Promotion – messe på X Meeting Point på Hellerudsletta utenfor Oslo. Hos Ricoh ser man frem til å endelig å møte kundene igjen etter pandemien. På standen er det tre maskiner som vil dele plassen. To av dem er fra storformatserien, mens den tredje er for printing.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: