MFP-serie fra Lexmark

n43858-mfplexmark_web

Lexmark har utviklet en ny serie sorthvitt-laserskrivere og multifunksjonsprodukter. Seriene T-og X650 skal ifølge Lexmark være optimalisert for optimal arbeidsflyt, reduserte kostnader og lav miljøbelastning. I 650-serien finner vi Lexmarks sjettegenerasjons skriververk som også håndterer etiketter, tykt papir og lavkvalitetspapir.
For å gjøre skriverne mer brukervennlig, har Lexmark utstyrt dem med et ni tommers kontrollpanel.
I tråd med gjeldende miljøkrav har serien fått flere funksjoner som reduserer miljøpåvirkningen. Det gjelder blant annet tosidig utskrift, energisparefunksjon og tonerkassetter med høy kapasitet, hele 36.000 utskrifter. Serien har også fått flere sikkerhetsfunksjoner som pin-kodeverifisering, disk-kryptering og diskrensing. Prisene starter på 6.000 euro for T65X og 13.000 euro for den som vil ha multifunksjonsprodukter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En stor del blir igjen hos Skipnes

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder / Skipnes

Skipnes Holding har solgt etikettdelen till Ettiketto. Men den tradisjonelle grafiske produksjonen, i Skipnes Kommunikasjon, blir igjen hos de gamle eierne og planlegges å vokse personalmessig med 25 prosent når Trondheimsfirmaet flytter inn i helt nybygde lokaler til sommeren.

Publisert av: