MFP-serie fra Lexmark

n43858-mfplexmark_web

Lexmark har utviklet en ny serie sorthvitt-laserskrivere og multifunksjonsprodukter. Seriene T-og X650 skal ifølge Lexmark være optimalisert for optimal arbeidsflyt, reduserte kostnader og lav miljøbelastning. I 650-serien finner vi Lexmarks sjettegenerasjons skriververk som også håndterer etiketter, tykt papir og lavkvalitetspapir.
For å gjøre skriverne mer brukervennlig, har Lexmark utstyrt dem med et ni tommers kontrollpanel.
I tråd med gjeldende miljøkrav har serien fått flere funksjoner som reduserer miljøpåvirkningen. Det gjelder blant annet tosidig utskrift, energisparefunksjon og tonerkassetter med høy kapasitet, hele 36.000 utskrifter. Serien har også fått flere sikkerhetsfunksjoner som pin-kodeverifisering, disk-kryptering og diskrensing. Prisene starter på 6.000 euro for T65X og 13.000 euro for den som vil ha multifunksjonsprodukter.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: