Tøffere tider for Fujifilm

Fujifilm har redusert inntektene med 10,9 prosent for alle selskapets divisjoner under ett, inkludert samarbeidsavtaler (joint ventures) med Xerox. Årsaken er blant annet den sterke yen-kursen og de økonomiske nedgangstidene. Konsernet opplevde 9,7 prosent omsetningsreduksjon i sin divisjon Information Solutions, som omfatter inkjet-produkter, og 5,3 prosent nedgang i enheten Document Solutions der de deler ansvaret med Xerox. Selskapet opplyser at de nå har fokus på vekst i storformatmarkedet, der de er representert med sine Acuity-produkter. Produksjonsservicedelen, som inngår i Document Solutions, har opplevd omsetningsvekst.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: