Utskriftskøen oppdatert

Xerox’ programvare for håndtering av utskrifter i storformat, Q-Control, er nå klar i versjon 5.1. Xerox opplyser at oppdateringen er fullstendig synkronisert med eksisterende e-postsystem, slik at brukerne er informert når utskriftene er tydelige, og at administratorer kan motta statusvarsling for utskriftsjobber.
Versjon 5.1 har også en bedre fordelings- og reservefunksjon som lar jobber fordeles til utstyr med tilgjengelig kapasitet. Reservefunksjonen sørger for at oppdrag automatisk overføres til annet utstyr dersom feilmeldinger oppstår. På den måten bidrar verktøyet til å unngå stopp i produksjonen. Xerox leverer med sitt nye utskriftsverktøy i Q-Control versjon 5.1.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *