Verktøykasse for Indesign CS4

PUBLISERT: 31 mars 2009
OPPDATERT: 31 mars

Gluon har utgitt Studiopack ID for Adobe InDesign CS4, et verktøysett for profesjonelle designere. Den inneholder de tre Gluon-produktene Slugger ID Cropster ID, ID Proscale og nå også Greeker ID. Den siste ble først utviklet av Gluon som et tillegg for Quark Xpress tidlig i 1990, for at reklamebyråer skulle kunne skjule tekst i designforslagene, slik at man ikke skulle ha fokus på det tekstlige. Greeker ID fungerer som et alternativ til den tradisjonelle «Lorem Ipsum»-teksten som vanligvis brukes til dette formålet. I pakken inngår også nye og forbedrede versjoner av Slugger, Proscale og Cropster i Studiopack ID, med en totalpris som er 40 prosent lavere enn om man kjøper programmene hver for seg.

Les videre

Fiery skilles fra EFI

Fiery sier i en pressemelding at de skiller seg fra Electronics For Imaging (EFI) og vil heretter fungere som et uavhengig selskap.
fiery-command-workstation

Amatec kommer med søm og lasere

AMATEC AS kommer til Sign, Print & Promotion-messen som en av Norges største leverandører av maskiner og utstyr til den sømbaserte industrien. I tillegg til søm og brodering har de også et bredt utvalg lasermerkemaskiner og laserkuttere til ulike formål.
Bente med EMT16X

De blir de nye forhandlerne av Anapurna i Skandinavia

Nå er det klart at Konica Minolta blir distributør av Agfas Anapurna-serie i Norge, Sverige og Danmark.
Agfa konica minolta

Ny oppdatering får Kodaks platesetter til å øke takten

Den nye oppdateringen T-speed Plus gjør at Kodaks platesetter Magnus Q800 kan trykke 84 B1-plater per time, noe som ifølge selskapet gjør den til det hurtigste CTP-systemet på markedet.
Magnus-Q4800-with-XPL-4-pallet-stations-1024x294

Siste nytt

Europeisk messepremiere for stor flatbed

Årets utgave av Fespa Global Print Expo, som skal avholdes i München, begynner å nærme seg. På Agfas stand kommer det til å dreie seg om selskapets nyeste inkjet-innovasjoner og hvordan de kan skape strategisk vekst og bærekraft.
nils-arne

Svensk produktmediafirma satser i Norge

Wackes har satt seg som mål å bli ledende i Norden innen merkeprodukter og merchandise. Nå gjør selskapet en satsing i Norge og planlegger i løpet av kort tid å åpne et kontor i Oslo.
opera-house-g43f8cbaef_1920

Kongsberg PCS lar kreativiteten blomstre på årets Fespa

På sin stand på Fespa i år, skal Kongsberg Precision Cutting Systems vise hvordan bedrifter bruker Kongsberg- og MultiCam-maskiner for å bringe design til live.
kongsberg_c_serien

Trykkeri.no-sjefen om fordelen med kjeder: "Ingen flere priskriger"

Et nettsted der du kan finne et trykkeri i din nærhet – uansett hva du enn har behov for. Slik kan man beskrive den nye kjeden trykkeri.no. Sign&Print har tatt en prat med kjedesjef Martin Olsen om opprinnelsen, fordelene og fremtidige planer.
alle