Verktøykasse for Indesign CS4

Gluon har utgitt Studiopack ID for Adobe InDesign CS4, et verktøysett for profesjonelle designere. Den inneholder de tre Gluon-produktene Slugger ID Cropster ID, ID Proscale og nå også Greeker ID. Den siste ble først utviklet av Gluon som et tillegg for Quark Xpress tidlig i 1990, for at reklamebyråer skulle kunne skjule tekst i designforslagene, slik at man ikke skulle ha fokus på det tekstlige. Greeker ID fungerer som et alternativ til den tradisjonelle «Lorem Ipsum»-teksten som vanligvis brukes til dette formålet. I pakken inngår også nye og forbedrede versjoner av Slugger, Proscale og Cropster i Studiopack ID, med en totalpris som er 40 prosent lavere enn om man kjøper programmene hver for seg.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: