Kontorskrivere for mindre arbeidsoppgaver

magic_web

Konica Minolta lanserte nylig en ny skriver for små arbeidsgrupper i sin serie Magic Color. Magic Color 1650EN er en kompakt nettverksmodell tilgjengelig i tre ulike konfigurasjoner. Standardkonfigurasjonen heter magicolor 1650EN, mens modellene 1650EN-d (med duplex) og 1650EN-dt (med duplex og ekstra 500 arks arkmater) er tilgjengelig. Dekselet for fargepatroner er plassert i fronten for å sikre enkel tilgang. Når det er tid for bytte, kan brukeren varsles fra via webgrensesnitt. Magic Color 1650EN benytter skriverprotokollene PCL og PostScript. Hastigheten oppgis å være 5 sider i farger og 20 for sorthvitt. Et stykke igjen til fullverdig trykkmaskin, med andre ord.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: