Kontorskrivere for mindre arbeidsoppgaver

magic_web

Konica Minolta lanserte nylig en ny skriver for små arbeidsgrupper i sin serie Magic Color. Magic Color 1650EN er en kompakt nettverksmodell tilgjengelig i tre ulike konfigurasjoner. Standardkonfigurasjonen heter magicolor 1650EN, mens modellene 1650EN-d (med duplex) og 1650EN-dt (med duplex og ekstra 500 arks arkmater) er tilgjengelig. Dekselet for fargepatroner er plassert i fronten for å sikre enkel tilgang. Når det er tid for bytte, kan brukeren varsles fra via webgrensesnitt. Magic Color 1650EN benytter skriverprotokollene PCL og PostScript. Hastigheten oppgis å være 5 sider i farger og 20 for sorthvitt. Et stykke igjen til fullverdig trykkmaskin, med andre ord.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: