Kodak vedtar økonomisk plan

Under sitt årlige strategimøte presenterte Kodak en plan som gir et tydeligere fokus på investeringer i digital teknologi og styrking av inntektsbringende aktiviteter. I tillegg har de identifisert nye forretningsmodeller utenfor de tradisjonelle kjerneområdene. Selskapet startet 2009 med 2,9 milliarder dollar i kontantbeholdning og ingen større gjeldsposter til forfall før mot slutten av 2010. I slutten av januar kunngjorde de en omlegging av driften som skal gi 300 til 350 millioner dollar i årlige besparelser, samt bidra til ytterligere effekter av selskapets driftsportefølje.

– Resultatene av våre digitale produkter er sterke og selskapets balanse er solid, uttaler Antonio M. Perez, styreformann og administrerende direktør i Eastman Kodak Company. Han legger til at de ikke ser umiddelbare endringer i økonomien, og derfor tar forholdsregler for å optimalisere produktporteføljen og produkter som genererer en positiv kontantstrøm. – Kodak vil bli en mindre og mer lønnsom virksomhet, og vi vil fortsette å ta markedsandeler innenfor vår digitale virksomhet, sier Perez.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: