Kodak vedtar økonomisk plan

Under sitt årlige strategimøte presenterte Kodak en plan som gir et tydeligere fokus på investeringer i digital teknologi og styrking av inntektsbringende aktiviteter. I tillegg har de identifisert nye forretningsmodeller utenfor de tradisjonelle kjerneområdene. Selskapet startet 2009 med 2,9 milliarder dollar i kontantbeholdning og ingen større gjeldsposter til forfall før mot slutten av 2010. I slutten av januar kunngjorde de en omlegging av driften som skal gi 300 til 350 millioner dollar i årlige besparelser, samt bidra til ytterligere effekter av selskapets driftsportefølje.

– Resultatene av våre digitale produkter er sterke og selskapets balanse er solid, uttaler Antonio M. Perez, styreformann og administrerende direktør i Eastman Kodak Company. Han legger til at de ikke ser umiddelbare endringer i økonomien, og derfor tar forholdsregler for å optimalisere produktporteføljen og produkter som genererer en positiv kontantstrøm. – Kodak vil bli en mindre og mer lønnsom virksomhet, og vi vil fortsette å ta markedsandeler innenfor vår digitale virksomhet, sier Perez.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: