Gratis utskriftstillegg for Epson-skrivere

43927-programvara-fc2a6r-epson_web

En ny «plug-in» for programvareserien Adobe CS3/4 skal bidra til at brukere av Epson Stylus Pro kan arbeide raskere og mer effektivt enn før. Mirage Premium Edition er et tillegg som kan lastes ned gratis når man har registrert sine Epson storformatskrivere via portalen MyEpsonprinter.eu. Mirage Premium Edition kan brukes sammen med storformatskriverne Epson Stylus Pro-modellene 3800, 4880, 7880, 7900, 9880, 9900 og 11880. Det lille programmet er kompatibelt med operativsystemene Mac OS X, Windows XP og Vista.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: