Gratis utskriftstillegg for Epson-skrivere

43927-programvara-fc2a6r-epson_web

En ny «plug-in» for programvareserien Adobe CS3/4 skal bidra til at brukere av Epson Stylus Pro kan arbeide raskere og mer effektivt enn før. Mirage Premium Edition er et tillegg som kan lastes ned gratis når man har registrert sine Epson storformatskrivere via portalen MyEpsonprinter.eu. Mirage Premium Edition kan brukes sammen med storformatskriverne Epson Stylus Pro-modellene 3800, 4880, 7880, 7900, 9880, 9900 og 11880. Det lille programmet er kompatibelt med operativsystemene Mac OS X, Windows XP og Vista.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: