Adpoint utvider for online-annonser

PUBLISERT: 8 april 2009
OPPDATERT: 8 april

Workflow Integration X blir lansert i sommer av Adpoint Online, og det er i første rekke utviklet for å håndtere elektroniske annonser. Med modulen Adpoint Online utvides funksjonaliteten til Adpoint (som er designet for annonseringspartnere for trykte medier) til å omfatte de mest populære online-formatene. Bakgrunnen for den nye arbeidsflytsmodulen skal være at det i dagens annonsemarked er nødvendig å kunne håndtere denne typen annonser. Online Adpoint ønsker å gi en mulighet til å styre og kontrollere elektroniske formater i en effektiv og integrert arbeidsflytløsning. Blant funksjonene i Adpoint Online er støtte for formatene Flash, HTML, JPEG og GIF, samt funksjoner for forhåndssjekk og korrektur. Kunder som har kjøpt Adpoint Basic før 1. april i år vil bli tilbudt Adpoint Online som en del av oppgraderingen.

Les videre

Cloudlab vil hjelpe trykkeriene med netthandel

Tyske Cloudlab Solutions er en etablert leverandør av web-to-print løsninger innen både trykk og emballasje. Med den nye versjonen X3 tar selskapet i bruk KI når det gjelder blant annet design og prissetting.
Cloudlab-1024x683

Programvaresamarbeid for bedre flyt

ECO3 og eProductivity Software (ePS) har inngått et strategisk partnerskap med mål om å ta automatiseringen hos trykkeriene til neste nivå.
ECO3-ePS-1024x684

Smarte fabrikker trenger smart service

Müller Martini innså tidlig at en smart fabrikk, utformet for produktivitet også trenger en innovativ servicetilnærming. Tiden er ute for den gamle filosofien med at ting går i stykker og så skal de repareres. På Drupa demonstrerer de den modulære programvaren MMServices.
PI-2402-drupa_MMServices_1

Gelato lanserer arbeidsflyt-programvare

I forbindelse med Drupa benytter den norske trykkeri- og logistikkgiganten Gelato anledningen til å lansere Gelato Connect, en intuitiv programvare for trykkproduksjon der hele arbeidsflyten kan styres fra én enkelt plattform.
Gelato Henrik

Siste nytt

Satser på eskeproduksjon i små serier

Stavangerbaserte Norengros Kjosavik ser en økt etterspørsel etter esker med trykk i mindre serier. Derfor har de investert i en HP Latex R2000.
norengros-Hjalmar

HP lover nyheter om storformat til høsten

På HPs stand under Drupa var det nyheter i Indigo- og PageWide-seriene som skulle være mest i søkelyset. Men snart loves det nyheter også i storformatsegmentet.
HP-Paula-1024x683

Stor forretning i Sverige: Åtta45 kjøper opp By Wind og GBGT Box

Trykkeriet By Wind og emballasjeselskapet GBGT Box blir en del av Åtta45. En utvidelse som vil øke selskapets produksjonskapasitet innen både trykking og emballasje.
Atta45-ver-2-1024x683

De viste linjer med helautomatisk bokproduksjon

Etterbehandlingseksperter fra Horizon demonstrerte hvordan man lager den smarte fabrikken på Drupa.
Horizon-1