Adpoint utvider for online-annonser

Workflow Integration X blir lansert i sommer av Adpoint Online, og det er i første rekke utviklet for å håndtere elektroniske annonser. Med modulen Adpoint Online utvides funksjonaliteten til Adpoint (som er designet for annonseringspartnere for trykte medier) til å omfatte de mest populære online-formatene. Bakgrunnen for den nye arbeidsflytsmodulen skal være at det i dagens annonsemarked er nødvendig å kunne håndtere denne typen annonser. Online Adpoint ønsker å gi en mulighet til å styre og kontrollere elektroniske formater i en effektiv og integrert arbeidsflytløsning. Blant funksjonene i Adpoint Online er støtte for formatene Flash, HTML, JPEG og GIF, samt funksjoner for forhåndssjekk og korrektur. Kunder som har kjøpt Adpoint Basic før 1. april i år vil bli tilbudt Adpoint Online som en del av oppgraderingen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: