Adpoint utvider for online-annonser

Workflow Integration X blir lansert i sommer av Adpoint Online, og det er i første rekke utviklet for å håndtere elektroniske annonser. Med modulen Adpoint Online utvides funksjonaliteten til Adpoint (som er designet for annonseringspartnere for trykte medier) til å omfatte de mest populære online-formatene. Bakgrunnen for den nye arbeidsflytsmodulen skal være at det i dagens annonsemarked er nødvendig å kunne håndtere denne typen annonser. Online Adpoint ønsker å gi en mulighet til å styre og kontrollere elektroniske formater i en effektiv og integrert arbeidsflytløsning. Blant funksjonene i Adpoint Online er støtte for formatene Flash, HTML, JPEG og GIF, samt funksjoner for forhåndssjekk og korrektur. Kunder som har kjøpt Adpoint Basic før 1. april i år vil bli tilbudt Adpoint Online som en del av oppgraderingen.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: