Retter opp linjene

PUBLISERT: 14 april 2009
OPPDATERT: 14 april

43929-rnta-upp-sneda-linjer_web

Canon har lansert to nye objektiver med en tilt-shift-funksjon, utviklet for profesjonelle fotografer med behov for å rette opp linjer direkte ved eksponering, for eksempel i forbindelse med arkitekturfotografering. Begge modellene er vidvinkelobjektiver for EOS DSLR; TS-E 17 mm f/4L (bildet) og TS-E 24 mm f / 3,5 L II, der sistnevnte erstatter TS-E 24 mm f / 3,5 L. Det nye 17 mm-objektivet oppgis å være det tilt-shift-objektivet med kortest brennvidde, og dermed de største vidvinkelmulighetene. Begge er basert på Canons proprietære og patenterte Sub-Wavelength Structure Coating (SWC), utviklet for å fjerne optiske effekter som linsereflekser. Canon var den første kameraprodusenten som tilbød tilt-shift-objektiver for 35 mm-plattformen. De to nye objektivene vil være tilgjengelig for salg i mai, til priser i størrelsesorden 30.000 kroner.

Les videre

Rigger seg for trykkerifremtiden med ny teknologi

Det lille, men store, Stavanger-baserte trykkeriet, Omega Trykk, har investert i ny trykkteknologi fra Canon for å være rigget for både nå- og fremtiden.
Daglig leder Erlend Bakken viser Anita Vistnes Bakken menyen i PRISMAsync

Xerox stopper produksjonen av iGen og Nuvera

Xerox er i ferd med å gjenoppfinne sin posisjon på markedet, skriver de i en pressemelding.
xerox_igen

100 Revoria Press PC1120 installert i Europa

Fujifilm har nå gjort den hundrede installasjonen av flaggskipet Revoria Press PC1120-modellen i Europa. Tonerpressen har vunnet flere priser opp gjennom årene.
Gibon7-768x512-1

HP lanserer fire nye digitalpresser

HP annonserte like før påske lansering av fire nye digitalpresser, HP Indigo 120K, Indigo 18K, Indigo 7K Secure og Indigo V2 for det kommersielle markedet.
hp123

Siste nytt

Fagtrykk Idé kjøper aksjene i ISAS Reklame

Fagtrykk Idé as har kjøpt alle aksjene tilhørende ISAS Reklame i Tromsø, og styrker med det posisjonen i Ishavsbyen.
fagtrykk_isas

Mer støtte til fysiske bøker

Regjeringen har tydeligvis sett signalene fra forskjellige undersøkelser og skal nå satse mer på fysiske lærebøker i skolen. De har bevilget 300 millioner kroner som er øremerket dette formålet.
books-5937716_1280

30-årsjubilanten investerer i fremtiden: "Mitt livsverk"

Med lokaler midt i Oslo sentrum er digitaltrykkeriet In-Trykk tett på mange store bedrifter som trenger trykketjenester.
– Jeg har blitt litt av en hustrykker for bedriftene på gata, sier eier Yalcin Ucarli.
IN Konica

Åpent hus med tema "foliering av kjøretøy"

Torsdag 20. juni inviterer Spandex til åpent hus i Larvik. Foliering av kjøretøy er tema for dagen og det blir demonstrasjon av foliering og nye produkter.
Spandex folie