Oppdatert fontvisning

43937-typsnittsvisare_web

Font Cat er et fontvisningsverktøy og et katalogverktøy for å vise og skrive ut skriftsnitt. Disse trenger ikke være installert, og kan være av en type som støttes av Mac OS X. Font Cat inneholder et separat redigeringsprogram for utskriftsoppsett og for å designe egne fontkataloger eller bruke noen av de medfølgende designene. Verktøyet er tilgjengelig som shareware for 20 dollar. Nytt i denne omgangen er redesign av produktet, to separate tilleggsprogrammer, Font Cat og Font Cat Print Layout Editor, samt større fleksibilitet i utformingen av kataloger.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: