ECRM Mako til Nordlandstrykkerier

Xpresstrykk i Mo i Rana og Prinfo Rønnes Trykk i Mosjøen har begge valgt ECRM Mako som sin nye CTP-teknologi.

Xpresstrykk har i mange år produsert plater ved hjelp av en ECRM KnockOut filmsetter, og velger nå å kjøpe ny CTP-linje.
Den består av ECRM Mako 2 med Heights Maya fremkaller. I tillegg skal de benytte Farrukh utskytning. Leverandøren Stein Raaness AS melder at utstyret skal installeres i Mo i Rana. I likhet med mange har også Xpresstrykk valgt å satse på fotopolymerteknologi. Selskapet har den siste tiden investert i ny digitaltrykkløsning samt det de selv hevder er Nord-Norges største plotter.

Prinfo Rønnes Trykk i Mosjøen har bestilt ECRM Mako 2 med Heights Maya fremkaller. Også her er det fotopolymerteknologi som skal benyttes. Selskapet melder at investeringen kommer etter at de har hatt en positiv utvikling de senere årene med økt kundemasse. CTP-investeringen er et ledd i en større modernisering av produksjonsutstyret.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg fokuserer på programvare i skyen

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg er nok mest kjent for sine store offsetmaskiner, men Heidelberg har vært i gang med strukturutvikling i flere år, dels utvidet produktspekteret med mindre, digitale trykkpresser, men også dreid selskapet i en ny retning med fokus på mer digitalisering og programvare. Møt dem på den danske Sign, Print & Pack-messen.

Publisert av: 

Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: