ECRM Mako til Nordlandstrykkerier

Xpresstrykk i Mo i Rana og Prinfo Rønnes Trykk i Mosjøen har begge valgt ECRM Mako som sin nye CTP-teknologi.

Xpresstrykk har i mange år produsert plater ved hjelp av en ECRM KnockOut filmsetter, og velger nå å kjøpe ny CTP-linje.
Den består av ECRM Mako 2 med Heights Maya fremkaller. I tillegg skal de benytte Farrukh utskytning. Leverandøren Stein Raaness AS melder at utstyret skal installeres i Mo i Rana. I likhet med mange har også Xpresstrykk valgt å satse på fotopolymerteknologi. Selskapet har den siste tiden investert i ny digitaltrykkløsning samt det de selv hevder er Nord-Norges største plotter.

Prinfo Rønnes Trykk i Mosjøen har bestilt ECRM Mako 2 med Heights Maya fremkaller. Også her er det fotopolymerteknologi som skal benyttes. Selskapet melder at investeringen kommer etter at de har hatt en positiv utvikling de senere årene med økt kundemasse. CTP-investeringen er et ledd i en større modernisering av produksjonsutstyret.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: 

Går for gull i Kobbervikdalen

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

Med 11 medarbeidere kunne de fylt et fotballag. Akkurat det overlater de til Strømsgodset, der Skilt design foretrekker å delta i fotballklubbens eksklusive “Sølvklubben”. På skilt- og dekorsiden derimot, er det ingen overdrivelse å si at bedriften selv går for gull.

Publisert av: 

Eske i bølgepapp holder ferskvarer kjøleskapskalde

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressefoto

Mondi, en av Europas største produsenter av emballasje, er spesielt fokusert på bølgepapp. Selskapet lanserer en pappeske for e-handel, kalt BCoolBox, som er så tett og dermed isolerende at den kan holde temperaturen på innholdet i esken på rundt syv grader Celsius i opptil 24 timer.

Publisert av: