ECRM Mako til Nordlandstrykkerier

Xpresstrykk i Mo i Rana og Prinfo Rønnes Trykk i Mosjøen har begge valgt ECRM Mako som sin nye CTP-teknologi.

Xpresstrykk har i mange år produsert plater ved hjelp av en ECRM KnockOut filmsetter, og velger nå å kjøpe ny CTP-linje.
Den består av ECRM Mako 2 med Heights Maya fremkaller. I tillegg skal de benytte Farrukh utskytning. Leverandøren Stein Raaness AS melder at utstyret skal installeres i Mo i Rana. I likhet med mange har også Xpresstrykk valgt å satse på fotopolymerteknologi. Selskapet har den siste tiden investert i ny digitaltrykkløsning samt det de selv hevder er Nord-Norges største plotter.

Prinfo Rønnes Trykk i Mosjøen har bestilt ECRM Mako 2 med Heights Maya fremkaller. Også her er det fotopolymerteknologi som skal benyttes. Selskapet melder at investeringen kommer etter at de har hatt en positiv utvikling de senere årene med økt kundemasse. CTP-investeringen er et ledd i en større modernisering av produksjonsutstyret.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: