Bedre førstehjelp for PDF-filen

Data Numens førstehjelpssett for PDF-filer, Advanced PDF Repair, er nå lansert i versjon 2. Der har den blant annet fått bedre grensesnitt, forbedret reparasjonsmotor og støtte for Windows Vista.
En annen smart funksjon hos reparasjonsverktøyet er at brukerne nå kan utbedre feil i PDF-filer lagret på «kranglete»lagringsmedier, eksempelvis Flash-disker og gamle floppydisker. Grensesnittet er tilgjengelig i to moduser; via kommandofunksjonen eller som «dra-og-slipp»-funksjonalitet. Programmet kan også integreres med Windows Utforsker for raskere tilgang. Advanced PDF 2.0 kan kjøres på Windows 2000, XP, 2003 Server, Vista og 2008 Server. En enkeltlisens koster 150 dollar, og det er rabatter å hente ved kjøp av flere lisenser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Luth Gruppen: Planlegger stand med CAD

Tekst: Roger Stormo | Foto: Luth Gruppen

Snart er det Sign, Print & Promotion messe, og hos Luth Gruppen har de bygget opp sin stand i et CAD-program og tester å flytte rundt maskinene så alt blir best mulig. Epsons siste modeller og det nyeste Summa skjærebordet er blant de tingene som skal lokke besøkerne.

Publisert av: 

Spesialeffekter hos Ricoh

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilder

Når Sign, Print & Promotion – messen endelig er en realitet så stiller Ricoh med sine kreative trykkpresser og tilhørende softvare som vil pirre de fleste. Vi opplever nå ett marked i stor endring etter nedstengingen, trykkvolumer går ned så det å tilføre økt verdi til trykksakene kommer til å bli fokus i årene som kommer sier Eivind Karfjell, salgssjef hos Ricoh Norge Graphic Communications. 

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: