Bedre førstehjelp for PDF-filen

Data Numens førstehjelpssett for PDF-filer, Advanced PDF Repair, er nå lansert i versjon 2. Der har den blant annet fått bedre grensesnitt, forbedret reparasjonsmotor og støtte for Windows Vista.
En annen smart funksjon hos reparasjonsverktøyet er at brukerne nå kan utbedre feil i PDF-filer lagret på «kranglete»lagringsmedier, eksempelvis Flash-disker og gamle floppydisker. Grensesnittet er tilgjengelig i to moduser; via kommandofunksjonen eller som «dra-og-slipp»-funksjonalitet. Programmet kan også integreres med Windows Utforsker for raskere tilgang. Advanced PDF 2.0 kan kjøres på Windows 2000, XP, 2003 Server, Vista og 2008 Server. En enkeltlisens koster 150 dollar, og det er rabatter å hente ved kjøp av flere lisenser.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: