Océ Color Stream med fem farger

43936-occ2ac-colorstream_web

Océ har lansert et femte fargeverk for Océ Color Stream-familien. Det innebærer at man kan skrive ut med en femte farge, såkalt Océ Custom Tone dekorfarge, i tillegg til vanlig en-, to-, tre- eller firefargeproduksjon. Ifølge Océ gjør dette Color Stream-familien ideell for trykksaker som krever en bestemt farge i logoer eller i andre elementer. I tillegg til produksjon med Custom Tone og CMYK, kan Color Stream-serien benyttes med intern fargelagring. Det gjør det mulig å lagre opptil åtte flere farger (pluss sort) i skriveren, og velge mellom disse uten å flytte tonerstasjoner. Det betyr færre endringer for operatøren, og følgelig mindre nedetid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: