Océ Color Stream med fem farger

43936-occ2ac-colorstream_web

Océ har lansert et femte fargeverk for Océ Color Stream-familien. Det innebærer at man kan skrive ut med en femte farge, såkalt Océ Custom Tone dekorfarge, i tillegg til vanlig en-, to-, tre- eller firefargeproduksjon. Ifølge Océ gjør dette Color Stream-familien ideell for trykksaker som krever en bestemt farge i logoer eller i andre elementer. I tillegg til produksjon med Custom Tone og CMYK, kan Color Stream-serien benyttes med intern fargelagring. Det gjør det mulig å lagre opptil åtte flere farger (pluss sort) i skriveren, og velge mellom disse uten å flytte tonerstasjoner. Det betyr færre endringer for operatøren, og følgelig mindre nedetid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: