Grønnere plater fra Agfa

n44103-agfa-azura_web

Agfas plater Azur og Amigo benytter Thermofuse-teknologien, som skal føre til redusert forbruk av kjemikalier og vann. Agfa opplyser nå at de også ønsker å redusere utslippene fra pakking og transport av platene.
– Det kan virke som om vi tar svært små skritt, men industrien går i riktig retning, uttaler Frank Van Damme, markedsføringsansvarlig for Agfas forretningsområde for termiske plater. – Med Azur tilbyr vi nå en betydelig renere prosess ved plateproduksjonen. Vi har redusert emballasjematerialet med 50 prosent per kvadratmeter plater, ved at vi bruker mindre innpakningsmateriale, papp og paller under transporten. Dette vil også gi lavere vekt, noe som igjen fører til lavere transportkostnader og forurensende utslipp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: