Grønnere plater fra Agfa

n44103-agfa-azura_web

Agfas plater Azur og Amigo benytter Thermofuse-teknologien, som skal føre til redusert forbruk av kjemikalier og vann. Agfa opplyser nå at de også ønsker å redusere utslippene fra pakking og transport av platene.
– Det kan virke som om vi tar svært små skritt, men industrien går i riktig retning, uttaler Frank Van Damme, markedsføringsansvarlig for Agfas forretningsområde for termiske plater. – Med Azur tilbyr vi nå en betydelig renere prosess ved plateproduksjonen. Vi har redusert emballasjematerialet med 50 prosent per kvadratmeter plater, ved at vi bruker mindre innpakningsmateriale, papp og paller under transporten. Dette vil også gi lavere vekt, noe som igjen fører til lavere transportkostnader og forurensende utslipp.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: 

Ny digitalpresse til In-Trykk automatiserer produksjonen ytterligere

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressebilder

In-Trykk er et lite og tradisjonsrikt printsenter lokalisert sentralt i Oslo. De leverer digitaltrykk i alle formater til en lojal kundemasse i sitt nærområde – som kan være ganske stort. Firmaene ligger tett i tett i sentrale Oslo og de trenger printtjenester fortøpende.

Publisert av: