Farge og volum av nye Bizhub PRO C65hc

n44108-bizhub-c65hc_web

Konica Minolta var nylig klar med en ny Bizhub PRO, nå med betegnelsen C65hc. Modellen bruker selskapets High Croma-toner, og er utviklet spesielt for grafiske produksjonsmiljøer og reklamebyråer med høye krav til farger og grafisk kvalitet.
High Croma-toneren er basert på samme teknologi som selskapets Simitri HD-toner, og skal tilby et fargespekter nær sRGB. Dessuten mener selskapet at High Croma-toner er miljøvennlig fordi den forbruker mindre strøm og genererer mindre utslipp av karbondioksid enn tradisjonelle skrivere.
Bizhub PRO C65hc kan håndtere opptil 65 fargeutskrifter i A4 format i minuttet, på papirtykkelser opptil 300 gram. Det er tilgjengelig konfigurasjoner med ulike ferdiggjøringsmuligheter.
– Vår Bizhub C65hc er egnet til å produsere materialer for reklamekampanjer og utskrifter med variable data, sier Leo Nyström, produktansvarlig hos Konica Minolta. Han mener at den også egner seg utmerket for produksjon av DM, brosjyrer og annet markedsføringsmateriell med høye krav til fargekvalitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Print Against War: Gir støtte til Ukraina

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Initiativet «Print Against War» oppfordrer trykkerier og formidlere, utgivere, influensere og leverandører til trykkeri- og emballasjeindustrien om å gå sammen for å støtte sine kolleger i Ukraina i denne utrolig vanskelige tiden. Du kan f.eks. legge inn muligheten til frivillige donasjoner i nettbutikken din.

Publisert av: 

EFI lanserer fem nye digitale front-ends til Konica Minoltas maskiner

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Electronics For Imaging (EFI) lanserer fem nye EFI Fiery digitale grensesnitt (DFE) basert på den nyeste Fiery-plattformen, Fiery FS500 Pro. Konica Minolta vil være den første til å integrere dem med sine produksjonsmaskiner på grunn av deres mangeårige samarbeid med EFI.

Publisert av: