Farge og volum av nye Bizhub PRO C65hc

n44108-bizhub-c65hc_web

Konica Minolta var nylig klar med en ny Bizhub PRO, nå med betegnelsen C65hc. Modellen bruker selskapets High Croma-toner, og er utviklet spesielt for grafiske produksjonsmiljøer og reklamebyråer med høye krav til farger og grafisk kvalitet.
High Croma-toneren er basert på samme teknologi som selskapets Simitri HD-toner, og skal tilby et fargespekter nær sRGB. Dessuten mener selskapet at High Croma-toner er miljøvennlig fordi den forbruker mindre strøm og genererer mindre utslipp av karbondioksid enn tradisjonelle skrivere.
Bizhub PRO C65hc kan håndtere opptil 65 fargeutskrifter i A4 format i minuttet, på papirtykkelser opptil 300 gram. Det er tilgjengelig konfigurasjoner med ulike ferdiggjøringsmuligheter.
– Vår Bizhub C65hc er egnet til å produsere materialer for reklamekampanjer og utskrifter med variable data, sier Leo Nyström, produktansvarlig hos Konica Minolta. Han mener at den også egner seg utmerket for produksjon av DM, brosjyrer og annet markedsføringsmateriell med høye krav til fargekvalitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Heidelberg: Kjempesalg, prisstigninger og positive forventninger

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Heidelberg setter opp prisene moderat og forutser at neste regnskapsår vil komme ut med svarte tall i netto etter skatt, mye takket være et godt bokmarked i Europa. Samtidig stiger hollandske Wilco frem som stor Heidelberg-kunde, de har fornyet maskinparken med ikke mindre enn 11 nye Heidelberg-presser i løpet av ett år.

Publisert av: 

Dypdykk i digitaltrykt interiørdekor – muligheter og fremtid

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Den klassiske trykksaken, personalisert eller produsert i små opplag, er ingen match for digitaltrykk. Og med de forskjellige trykkteknikkene er det mulig å printe på nesten alle tenkelige materialer, noe som gir trykkerier muligheten til å skape seg vekst i nye markeder. Et av disse fremtidens markeder er interiørdesign og utforming av fysiske miljøer. Sign & Print intervjuer interiør- og dekorekspert Rachel Nunziata om hva trykkerier bør tenke på når de går inn på dette markedet.

Publisert av: 

Canon skal levere print-tjenester til Statnett de neste 3 årene

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon

Statnett har inngått avtale med Canon om en tjenesteavtale «Print as a Service» (Print som en tjeneste). Avtalen inneholder drift av 230 multifunksjonsmaskiner med tilhørende sikker-print-løsning, i tillegg til bemanning fra Canon på større lokasjoner og landsdekkende service. Avtaleperioden er på 3 år og har en verdi på 15 millioner kroner.

Publisert av: