Farge og volum av nye Bizhub PRO C65hc

n44108-bizhub-c65hc_web

Konica Minolta var nylig klar med en ny Bizhub PRO, nå med betegnelsen C65hc. Modellen bruker selskapets High Croma-toner, og er utviklet spesielt for grafiske produksjonsmiljøer og reklamebyråer med høye krav til farger og grafisk kvalitet.
High Croma-toneren er basert på samme teknologi som selskapets Simitri HD-toner, og skal tilby et fargespekter nær sRGB. Dessuten mener selskapet at High Croma-toner er miljøvennlig fordi den forbruker mindre strøm og genererer mindre utslipp av karbondioksid enn tradisjonelle skrivere.
Bizhub PRO C65hc kan håndtere opptil 65 fargeutskrifter i A4 format i minuttet, på papirtykkelser opptil 300 gram. Det er tilgjengelig konfigurasjoner med ulike ferdiggjøringsmuligheter.
– Vår Bizhub C65hc er egnet til å produsere materialer for reklamekampanjer og utskrifter med variable data, sier Leo Nyström, produktansvarlig hos Konica Minolta. Han mener at den også egner seg utmerket for produksjon av DM, brosjyrer og annet markedsføringsmateriell med høye krav til fargekvalitet.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Samarbeidet mellom Koenig & Bauer og Durst bærer frukter

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressefoto

Koenig & Bauer Durst GmbH hadde nylig verdenspremiere på den moduloppbygde VariJET 106. Det er en digital arkmaskin for kartongmarkedet. Den er, som firmanavnet antyder, utviklet i et fellesskap mellom trykkerileverandøren Koenig & Bauer og Rolls Roycen blant storformatprintere – Durst.

Publisert av: 

Future Book Forum 2021: Transformering av den trykte boken gjennom bærekraftig innovasjon

Tekst: Søren Winsløw | Foto: Pressebilde

Bærekraft blir viktigere og viktigere for alle aktører i bokbransjen. Med det økte fokuset på bærekraft handler årets Canon Future Book Forum om å fremme bærekraftig innovasjon i alle deler av forlagsbransjen – fra hvordan bøker produseres, distribueres og er tilgjengelige for deres avtrykk på vår hverdag.

Publisert av: 

Fra glade gubber til e-handel

Tekst: Peter Ollén | Foto: Pressebilde

System for virkelig å kunne e-handle med trykksaker. Og da også komplekse former for emballasje. Det er dette det tyske selskapet Cloudlab gjør i år. Dette raskt voksende selskapet – fra 50 ansatte i vår til 75 nå – brukes av de tyske nettrykkeriene, samt trykkerier rundt om i verden og siden en tid tilbake nå også flere steder i Skandinavia.

Publisert av: