Farge og volum av nye Bizhub PRO C65hc

PUBLISERT: 29 april 2009
OPPDATERT: 29 april

n44108-bizhub-c65hc_web

Konica Minolta var nylig klar med en ny Bizhub PRO, nå med betegnelsen C65hc. Modellen bruker selskapets High Croma-toner, og er utviklet spesielt for grafiske produksjonsmiljøer og reklamebyråer med høye krav til farger og grafisk kvalitet.
High Croma-toneren er basert på samme teknologi som selskapets Simitri HD-toner, og skal tilby et fargespekter nær sRGB. Dessuten mener selskapet at High Croma-toner er miljøvennlig fordi den forbruker mindre strøm og genererer mindre utslipp av karbondioksid enn tradisjonelle skrivere.
Bizhub PRO C65hc kan håndtere opptil 65 fargeutskrifter i A4 format i minuttet, på papirtykkelser opptil 300 gram. Det er tilgjengelig konfigurasjoner med ulike ferdiggjøringsmuligheter.
– Vår Bizhub C65hc er egnet til å produsere materialer for reklamekampanjer og utskrifter med variable data, sier Leo Nyström, produktansvarlig hos Konica Minolta. Han mener at den også egner seg utmerket for produksjon av DM, brosjyrer og annet markedsføringsmateriell med høye krav til fargekvalitet.

Les videre

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Kreativ fresing og skjæring i fokus

Kongsberg PCS och MultiCam kjører en favoritt i reprise fra fjorårets Fespa og viser hver sin flaggskipsmodell: skjærebordet C24 og CNC-fresen Apex3R.
Kongsberg 2 w

Ellco Etikett først med Mark Andy Digital Series HD i Norge

Etikettprodusenten Ellco Etikett har installert en Mark Andy Digital Series HD-presse i sitt anlegg på Gjelleråsen i Nittedal, rett utenfor Oslo.
Ellco-1588

Direct Color Systems viser LED-printere på Fespa

Direct Color Systems vil demonstrere sine LED-skrivere på Fespa. UV-44 DTS flatbed ble utgitt i fjor og er en allsidig mellomformatskriver.
directcolors_led_printere

Siste nytt

Etikettmarkedet falt 25 prosent

Etter korona, hvor etikettmarkedet eksploderte, var fallet på 25,8 % i 2023 (ifølge FINAT) kanskje å forvente. Likevel beskriver Claus Søndergaard, fra UPM Raflatac, det som et tøft år, men sier samtidig at forventningene til 2024 er positive.
Claus_UPMRaflatac

Utgir unikt verktøy for visualisering av foliedesign

Zeno lanseres nå i Norge. Et verktøy som vil hjelpe til å visualisere kundenes drømmer i 3D og forkorte salgsprosessen.
Zeno kollage

Arbeidshester og neonutskrifter hos SwissQprint

Planskriveren Kudu og rulleprinteren Karibu skal sammen med iøynefallende neontrykk trekke til seg blikkene på Swissqprints stand under Fespa.
SQP-trade-fair-1024x683

Rådgivning og kreativitet skal ta Wera inn i fremtiden

Wera i Porsgrunn har de siste 20 årene utviklet seg fra et rendyrket trykkeri til et "360 graders kommunikasjonshus". Med Dag Brekke-Rasmussen tilbake ved roret er siktet nå stilt inn mot å utvikle det konseptet enda mer.
Wera Dag