Farge og volum av nye Bizhub PRO C65hc

PUBLISERT: 29 april 2009
OPPDATERT: 29 april

n44108-bizhub-c65hc_web

Konica Minolta var nylig klar med en ny Bizhub PRO, nå med betegnelsen C65hc. Modellen bruker selskapets High Croma-toner, og er utviklet spesielt for grafiske produksjonsmiljøer og reklamebyråer med høye krav til farger og grafisk kvalitet.
High Croma-toneren er basert på samme teknologi som selskapets Simitri HD-toner, og skal tilby et fargespekter nær sRGB. Dessuten mener selskapet at High Croma-toner er miljøvennlig fordi den forbruker mindre strøm og genererer mindre utslipp av karbondioksid enn tradisjonelle skrivere.
Bizhub PRO C65hc kan håndtere opptil 65 fargeutskrifter i A4 format i minuttet, på papirtykkelser opptil 300 gram. Det er tilgjengelig konfigurasjoner med ulike ferdiggjøringsmuligheter.
– Vår Bizhub C65hc er egnet til å produsere materialer for reklamekampanjer og utskrifter med variable data, sier Leo Nyström, produktansvarlig hos Konica Minolta. Han mener at den også egner seg utmerket for produksjon av DM, brosjyrer og annet markedsføringsmateriell med høye krav til fargekvalitet.

Les videre

Ålgård Offset handlet for 12 millioner på Drupa

Ålgård Offset investerte 12 millioner kroner i ny stiftemaskin fra Müller Martini på Drupa-messen.
aalgaard-drupa1

Ricoh: «Alle vil se utviklingen på inkjetsiden»

Bli med Sign&Print på en omvisning blant raske jaguarer, ørner og kraftige drager på Drupa-messen. Hva snakker vi om? Ricohs nye maskinavatarer selvfølgelig!
ricoh-DSC0676

Fotoprint med stor wow-effekt

Hvordan kan man skille seg ut i et marked i endring? For FotoPhono, som har lang erfaring med å produsere kunsttrykk, var svaret å satse stort på maskinsiden. Ikke minst for å kunne tilby ChromaLuxe-produkter av høy kvalitet.
FotoPhono kollage

Marabu går grønt med ny sertifisering

Nylig ble blekkprodusenten Marabu sertifisert i henhold til Greenguard. En merking som viser at et produkt er testet og evaluert for å møte strenge grenser for kjemiske utslipp. Et budskap som Marabu legger vekt på under Drupa.
Marabu-4-1024x683

Siste nytt

Merkur Grafisk og Canon inngår strategisk grønt samarbeid

Merkur Grafisk har som en del av bærekraftforpliktelsen inngått et strategisk partnerskap med Canon. Et samarbeid som er synliggjort gjennom anskaffelsen av en høyhastighets inkjetpresse, og som markerer et betydelig steg i implementeringen av gruppens grønne strategi.
canon_merkur-kopi

GV Reklame doblet omsetningen

Verdal-baserte GV Reklame doblet omsetningen nesten uten nyansettelser. Det takket være investeringer i ny Canon-teknologi, mener daglig leder for firmaet, Ole Gunnar Vestvik.
GV-Reklame

Mulighetene med KI er store, men det er også utfordringene

I vår artikkelserie om kunstig intelligens (KI) i den grafiske bransjen snakket vi med Adrian Mayr som er direktør for produktledelse hos Müller Martini. De er kjent for å produsere ferdiggjøringsutstyr i industriell skala.
Adrian-Mayr-pfc-bearb

Klima- og miljøministeren stiller til emballasjeprat med næringslivet

EU har vedtatt ny forordning om emballasje og emballasjeavfall, og Miljødirektoratet jobber med endringer i den norske produsentansvarsordningen. Hva vil dette bety for næringslivet, og hvordan kan næringsliv, industri og myndigheter samarbeide for å nå målene?
foto-ntb-kommunikasjon-andreas-bielland-eriksen-scaled-e1697451622324