Ut til fleksotrykkeriene

n44104-dotrix_web

Agfa Dotrix og Edale henvender seg til den tradisjonelle fleksoindustrien. Gjennom en nylig inngått strategisk samarbeidsavtale kommer Edale til å distribuere Dotrix, en rullbasert digitalpresse som de to selskapene har utviklet i fellesskap.
– Edales-plattformen gir oss en velfungerende fleksoteknologi i en digital løsning, uttaler Jan Soenen, produktansvarlig for Dotrix. Den sikre banetransporten i kombinasjon med UV-blekkteknologien gir ifølge produsentene en unik presse som kan trykke på en rekke materialer, fra 450 grams papir til ultratynne plastmaterialer på kun 25 my. Selskapene hevder overgangen til digital teknologi gir større fleksibilitet og allsidighet enn de tradisjonelle grafiske metodene.
Dotrix består av Agfa Dotrix fargemotor SPICE (Single Pass Color Engine) og Edales basisenhet. SPICE består av fire inkjet-enheter som trykker CMYK i ett pass i maksimalt 63 centimeter bredde. Dotrix er tilgjengelig i to versjoner; Dotrix Modular og Dotrix Transcolor (tosidig). Begge enhetene kan utstyres med moduler for inline lakkering og ferdiggjøring. Edale og Agfa vil dele stand på Label Expo i Brussel 2 i september, og viser der fruktene av sitt samarbeid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Canon har fokus på Colorado med UVgel på Sign, Print & Promotion

Tekst: Roger Stormo | Foto: Canon Marked

På årets Sign, Print & Promotion-messe på X Meeting Point, Hellerudsletta 20-21. oktober har Canon på sin stand valgt å vise frem storformatprinteren Colorado, som med sin unike UVgel-teknologi åpner for mer enn 30 nye markedsområder, ifølge produsenten.

Publisert av: 

Kommer fra Danmark med Kongsberg

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

Blant våre utstillere på den kommende Sign, Print & Promotion-messen på Xmeetingpoint, Hellerudsletta 20-21. oktober vil du stifte bekjentskap med den danske firmaet Artwork Systems Nordic A/S. De distribuerer skjærebord fra Kongsberg Precision Cutting systemer og programvare samt CDI fra Esko.

Publisert av: 

Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: