Ut til fleksotrykkeriene

n44104-dotrix_web

Agfa Dotrix og Edale henvender seg til den tradisjonelle fleksoindustrien. Gjennom en nylig inngått strategisk samarbeidsavtale kommer Edale til å distribuere Dotrix, en rullbasert digitalpresse som de to selskapene har utviklet i fellesskap.
– Edales-plattformen gir oss en velfungerende fleksoteknologi i en digital løsning, uttaler Jan Soenen, produktansvarlig for Dotrix. Den sikre banetransporten i kombinasjon med UV-blekkteknologien gir ifølge produsentene en unik presse som kan trykke på en rekke materialer, fra 450 grams papir til ultratynne plastmaterialer på kun 25 my. Selskapene hevder overgangen til digital teknologi gir større fleksibilitet og allsidighet enn de tradisjonelle grafiske metodene.
Dotrix består av Agfa Dotrix fargemotor SPICE (Single Pass Color Engine) og Edales basisenhet. SPICE består av fire inkjet-enheter som trykker CMYK i ett pass i maksimalt 63 centimeter bredde. Dotrix er tilgjengelig i to versjoner; Dotrix Modular og Dotrix Transcolor (tosidig). Begge enhetene kan utstyres med moduler for inline lakkering og ferdiggjøring. Edale og Agfa vil dele stand på Label Expo i Brussel 2 i september, og viser der fruktene av sitt samarbeid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: