Ut til fleksotrykkeriene

n44104-dotrix_web

Agfa Dotrix og Edale henvender seg til den tradisjonelle fleksoindustrien. Gjennom en nylig inngått strategisk samarbeidsavtale kommer Edale til å distribuere Dotrix, en rullbasert digitalpresse som de to selskapene har utviklet i fellesskap.
– Edales-plattformen gir oss en velfungerende fleksoteknologi i en digital løsning, uttaler Jan Soenen, produktansvarlig for Dotrix. Den sikre banetransporten i kombinasjon med UV-blekkteknologien gir ifølge produsentene en unik presse som kan trykke på en rekke materialer, fra 450 grams papir til ultratynne plastmaterialer på kun 25 my. Selskapene hevder overgangen til digital teknologi gir større fleksibilitet og allsidighet enn de tradisjonelle grafiske metodene.
Dotrix består av Agfa Dotrix fargemotor SPICE (Single Pass Color Engine) og Edales basisenhet. SPICE består av fire inkjet-enheter som trykker CMYK i ett pass i maksimalt 63 centimeter bredde. Dotrix er tilgjengelig i to versjoner; Dotrix Modular og Dotrix Transcolor (tosidig). Begge enhetene kan utstyres med moduler for inline lakkering og ferdiggjøring. Edale og Agfa vil dele stand på Label Expo i Brussel 2 i september, og viser der fruktene av sitt samarbeid.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: