Personalisering for Indesign CS4

Meadow Publishing har utviklet en versjon av verktøyet Design Merge Pro for Indesign CS4. Dette er en samling tilleggsverktøy for å fremstille personaliserte trykksaker ut fra et ferdig designet maldokument i Indesign CS4. Blant mulighetene finner vi automatisk tekstjustering, PostScript, PPML og eksport til Creos løsninger for produksjon med variable data. Design Merge gjør det mulig å tilpasse tekst, bilder, artikler og fullstendig layout i Indesign. Alle funksjonene i Indesign CS4 kan derfor brukes i Design Merge. Verktøyet er tilgjengelig både for Mac OS og Windows.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Plockmatic kjøper opp britisk leverandør av skjæresystemer

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Med oppkjøpet får Plockmatic-gruppen dermed inn en global leverandør av utstyr innen trykking og grafisk produksjon. Intecs produktspekter inkluderer en egen ColorCut-serie, som inkluderer skjærebord på inngangsnivå for storformatproduksjon. Selskapet tilbyr også Intec ColorFlare-serien av stasjonære og profesjonelle enheter for å forbedre både folie- og laminatutskrift. Når Intec nå blir en del av det svenskeide […]

Publisert av: