Personalisering for Indesign CS4

Meadow Publishing har utviklet en versjon av verktøyet Design Merge Pro for Indesign CS4. Dette er en samling tilleggsverktøy for å fremstille personaliserte trykksaker ut fra et ferdig designet maldokument i Indesign CS4. Blant mulighetene finner vi automatisk tekstjustering, PostScript, PPML og eksport til Creos løsninger for produksjon med variable data. Design Merge gjør det mulig å tilpasse tekst, bilder, artikler og fullstendig layout i Indesign. Alle funksjonene i Indesign CS4 kan derfor brukes i Design Merge. Verktøyet er tilgjengelig både for Mac OS og Windows.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Konica Minolta: Emballasjetrykk i korte serier

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

Flaggskipet for arkmatet tonerproduksjon i store volumer og en kompakt inkjetprinter for printing på emballasje av bølgepapp «on demand» i korte serier. Begge disse vil bli demonstrert i Konica Minoltas utstilling på Sign & Print Scandinavia.

Publisert av: