Personalisering for Indesign CS4

Meadow Publishing har utviklet en versjon av verktøyet Design Merge Pro for Indesign CS4. Dette er en samling tilleggsverktøy for å fremstille personaliserte trykksaker ut fra et ferdig designet maldokument i Indesign CS4. Blant mulighetene finner vi automatisk tekstjustering, PostScript, PPML og eksport til Creos løsninger for produksjon med variable data. Design Merge gjør det mulig å tilpasse tekst, bilder, artikler og fullstendig layout i Indesign. Alle funksjonene i Indesign CS4 kan derfor brukes i Design Merge. Verktøyet er tilgjengelig både for Mac OS og Windows.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


En ”doldis” er den største skiltmakeren

Tekst: Peter Ollén | Foto: Peter Ollén

De største skiltene. Og de minste. Bokstaver som er oppbygde hver for seg med bakgrunnsbelysning. Eller en duk på 25 kvadratmeter som spenner over en hel fasade. Tre, metall, akryl. Spesialistkunnskap om sveising og belysning. Og om vindens krefter. Det er bara en del av den kunnskapen som Signtronic besitter.

Publisert av: 

Packnorth: Canon LabelStream 4000 vises for messepublikum

Tekst: Bo Wallteg | Foto: Canon

Canon brenner alt kruttet sitt på en enkelt maskin under Packnorth 10. – 12. mai. Canon LabelStream 4000, en spennende etikettpresse lansert i 2019, har nå begynt å finne veien til markeder i Europa. Norden er fortsatt et uberørt område, men Canon håper å legge grunnlaget for fremtidige installasjoner via Packnorth.

Publisert av: