Personalisering for Indesign CS4

Meadow Publishing har utviklet en versjon av verktøyet Design Merge Pro for Indesign CS4. Dette er en samling tilleggsverktøy for å fremstille personaliserte trykksaker ut fra et ferdig designet maldokument i Indesign CS4. Blant mulighetene finner vi automatisk tekstjustering, PostScript, PPML og eksport til Creos løsninger for produksjon med variable data. Design Merge gjør det mulig å tilpasse tekst, bilder, artikler og fullstendig layout i Indesign. Alle funksjonene i Indesign CS4 kan derfor brukes i Design Merge. Verktøyet er tilgjengelig både for Mac OS og Windows.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


Xaar med nytt printhode

Tekst: Roger Stormo | Foto: Pressefoto

En ledende leverandør av printhoder for trykkpresser fra forskjellige produsenter er inkjet-teknoselskapet Xaar. Nå har de lansert sitt nyeste skrivehode – Xaar Irix – som er utviklet for å sikre nøyaktig, pålitelig og enkel utskrift for koding og merking, produktprinting, funksjonelle væsker og 3D -utskrift.

Publisert av: 

HP-jubileum med maskinlansering til storformat

Tekst: Claes Nordström | Foto: Pressebilder

HP feirer 30 år med utviklingen av fotoprinterserien Designjet med å lansere to nye modeller. I forbindelse med lanseringen benytter de også sjansen til å levere en Pro-printerfamilie i serien Pagewide som åpner for å skrive ut på papir, fleksible materialer og medieplater.

Publisert av: