Buhrs valgte Neopost

buhrs-b4000-01-plastpakking-for-webEn av de internasjonalt ledende leverandører av post- og etterbehandlingsløsninger, Buhrs-konsernet, har valgt Neopost Norge AS som sin distributør i Norge, forteller Jon Kasene fra Neopost. Neopost skal forestå salg og service av konvolutteringssystemer med høy hastighet, plast- og papirpakkemaskiner samt adresseringssystemer med høy hastighet.
– Vår populære serie med konvolutteringssystemer er ennå ikke blitt markedsført i Norge. Denne serien inkluderer markedets raskeste konvolutteringssystemer, BB300 og BB700, for flere formater. I Neopost har vi funnet en samarbeidspartner som kan dekke begge produktserier, sier Jan Clement, Buhrs-konsernets markedsdirektør.
– Buhrs’ hovedkvarter ligger i Rotterdam, og konsernet har datterselskaper i Nederland, Tyskland, Frankrike, Storbritannia, Finland, USA, Japan og Kina.

Publisert av: 

Del artikkelen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *